USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Українець протягнув бородою 2,5-тонний автобус: рекорд він присвятив війську

12 Березня 2024 23:16
Український силач Дмитро Грунський з Дніпра бородою протягнув мікроавтобус, що важить 2580 кг.

Так 25-річний дніпрянин вкотре потрапив до Книги рекордів Гіннеса, розповідають на сайті Guinness World Records, пише УП. Життя.

Він перевершив результат попереднього рекордсмена з Литви, який 10 років тому «здолав» автобус завважки 1,9 тонни. Ба більше, дніпрянин встановив три світові рекорди в один день, використовуючи бороду, шию та зуби.

«Я присвячую ці рекорди своїй країні та нашим військовим», – сказав Дмитро.

Перша спроба силача витягнути автомобіль за допомогою бороди відбулася у 2019 році, але закінчилася невдачею, оскільки волосся на бороді висмикнулося, розповідають на сайті Книги.

Читати ще: «Усе пекло, мозолі горіли. Я пів ночі не спав», – луцький школяр, який побив світовий рекорд

Наступні кілька років чоловік відрощував бороду та експериментував з новими способами заплітання, щоб зробити її якомога міцнішою та схожою на мотузку. Цього разу його борода залишилася майже неушкодженою.
Того ж дня стронгмен здійснив ще два подвиги. Одразу після рекорду з бородою Дмитро перетягнув вантажівку завважки понад 7,7 тонни за допомогою шиї.

«Обличчя Дмитра почервоніло, коли буксирний трос стискав його шию, але він зміг подолати необхідну п'ятиметрову відстань і стати першою людиною, яка здобула цей титул у Книзі рекордів Гіннеса», – кажуть фахівці, які фіксували подію.
Наостанок Дмитро побив власний рекорд за кількістю автомобілів, витягнутих зубами.

За допомогою зубів стронгмен витягнув сім машин, у кожній з яких був водій (загальна вага – понад 8,7 тонни). Щоб встановити ці три рекорди, кожен вантаж треба було протягнути щонайменше на п’ять метрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
шапіто Показати IP 13 Березня 2024 03:27
той випадок коли реально нєх....робити
анонім Показати IP 13 Березня 2024 10:29
та в нас пінні вечоринки, велопробіги, марафони, покази мод і інша фігня - все в підтримку армії
Ксеня Показати IP 13 Березня 2024 13:56
З такими козаками, москалі нас хочуть перемогти? Віримо, єднаємось, донатимо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus