USD 40.80 41.10
  • USD 40.80 41.10
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.22 10.40

Усіх затриманих під Радою відпустили

4 Березня 2018 10:24
Поліція опитала і відпустила усіх 111 мітингувальників, затриманих 3 березня біля наметового містечка під Верховною Радою, інформує ТСН.

Про це повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко та підтвердив народний депутат Єгор Соболєв, який є одним з організаторів акції біля парламенту.

Для цього в суді поліція отримала рішення про зачистку території і обшук у наметах. Під час розгону між спецпризначенцями та деякими з мітингувальників, які блокували частину Маріїнського парку та вулиці Грушевського майже півроку, сталися сутички. Тому поліція в автозаки вантажила і тих, хто чинив опір, і мирних мітингарів.

За словами Крищенко, із понад ста осіб на чотирьох склали адміністративні протоколи. За фактом насильства щодо співробітників поліції розпочато кримінальне провадження.

Соболєв заявив, що одному із затриманих висунули підозру у побитті п'ятьох спецпризначенців під час сутичок під Верховною Радою 27 лютого. Підозрюваний – ветеран добровольчого батальйону "Донбас" Микола Чудовський, який до війни був інструктором МВС із кульової стрільби.

Нагадаємо, зранку, 3 березня, силовики прийшли у рамках слідчих дій до наметового містечка протестувальників біля Верховної Ради. Активісти заявили, що правоохоронці зачистили їхній табір та арештували усіх, хто в ньому перебував, окрім народних депутатів.

У Нацполіції пояснили, що слідчі дії проводилися в рамках кримінальних проваджень. Одне з них відкрито за фактом спроби захоплення Міжнародного центру культури і мистецтв (Жовтневого палацу), інше - через сутички 27 лютого. У поліції зазначили, що жителі наметового містечка чинили опір, тож поліцейським довелося затримати їх.

У поліції заявили, що у наметовому містечку вилучили гранати РГД-5, "коктейлі Молотова" та димові міни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
країна-руїна Показати IP 4 Березня 2018 11:00
а зараз що вони зробили з тої незалежної України.Кожен раз коли ми кричимо слава україну ми знаємо що не може бути ніяка слава такій державі де за роки незалежності розікрали і розтягнули все що було.Хто це зробив пута чи медведєв.Встид і позор декларують міліони грабують народ.Ви не згадуйте про спартанців ви допоможіть вижити тим людям які залищилися бо скоро здохнуть з голоду. парайло звертаюся до тебе шановний вже зає.ало те твоє життя по новому скоро ти вилетеш як гі.но зі сра.ки вилітає.І будемо тебе шукати на Панамі.Згадаймо що Небесна сотня це не сотня героїв а сотня обдурених і до такої степені одурманених людей які добровільно пішли на смерть і навіть ніхто не наказаний за це,і після їх смерті стало жити куди гірше.Тільки в Україні може бути спереду зализався ззаду обіс.ався зробили 2 майдани а толку ніякого.Скоро будемо ходити тільки з факелами до степана бандери бо там не потрібно грошей.До церкви з чим підеш з вивернутими кишенями ..навіть нема чим за коляду заплатити.Стидно за таку країну і таких правителів.Куля в лоб гроші накрала і поцілуйте його в сра..у і так кожного.Лапух шоколадний ган..Дон повіз ПУЗО засмагати і ще мусів добре НАПХАТИ ПУЗО.бо хотів НИРЯТИ А воно спливало.Для мене він є був і буде ган...доном.
Анатоль_ Показати IP 4 Березня 2018 11:24
Я в шоцi, панове!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus