USD 40.86 41.20
  • USD 40.86 41.20
  • EUR 40.90 41.50
  • PLN 10.30 10.55

В одній будівлі з дошкільним закладом: у Луцьку встановили режим роботи для нового «Сім 23»

20 Жовтня 2021 17:25
В обласному центрі Волині встановили режим роботи для нового магазину «Сім 23» на вулиці Кравчука, 48-Б.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету міської ради 20 жовтня.

На розгляд виконкому винесли питання про режим роботи магазину «Сім 23. Зручний маркет» на вулиці Кравчука, 48-Б, який працює кілька тижнів.

Член виконкому Богдан Денисюк відзначив, що у будівлі, окрім магазину, також є заклад для дітей дошкільного віку.

«У цьому магазині продають алкогольні напої. Яким чином законодавством узгоджується торгівля алкоголю магазинами, розміщеними в одній будівлі з навчальним закладом?» – поцікавився член виконкому.

Натомість керівник департаменту економічної політики Борис Смаль зазначив, що рішенням встановлена часткова заборона на продаж алкоголю.

«Відповідно до процедури ми моніторили, чи були скарги відносно роботи цього закладу. Скарг не було. Іншої процедури немає», – сказав Борис Смаль.

Член виконкому Олександр Серватович додав, що дошкільний заклад є приватним, дітей туди приводять і забирають, тому він не вбачає загрози в тому, що діти дошкільного віку куплятимуть алкоголь.

Члени виконкому підтримали проект рішення та до 1 січня встановили режим роботи магазину з 7.00 до 23.00.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЗнайЮ Показати IP 20 Жовтня 2021 21:16
В магазині «Сім 23» встановили режим роботи з 7.00 до 23.00. Геніально там в виконкомі капітани очевидність видно працюють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus