USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

В Україні запустили чат-бот, у якому можна дізнатися інформацію про полонених

10 Серпня 2022 21:21
Національне інформаційне бюро спільно з Головним управлінням розвідки Міноборони створили чат-боту у Telegram, у якому можна дізнатися інформацію про військовополонених.

Про це повідомляє пресслужба Мінреінтеграції.

Опція «Запит щодо полону» дозволить рідним простіше та швидше отримати актуальну інформацію про людину.

У чат-боті достатньо лише надати необхідну особисту інформацію та повідомити ПІБ людини, долю якої намагаєтесь з’ясувати. Протягом 15 хвилин опрацьовуються та надаються найсвіжіші дані, які є у розпорядженні НІБу, Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, інших відомств, а також – Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

Читати ще: У поліції Волині розповіли, куди звертатися родичам зниклих військових

«Наша задача – знайти та доправити додому всіх українських громадян, з якими втрачено зв’язок через війну чи вони потрапили у ворожий полон. Робота ведеться постійно. Пам’ятаємо про кожного і, переконаний, усіх повернемо», – говорить керівник НІБу Олександр Смірнов.

Головне управління розвідки МО України закликало родичів українських військовополонених не поширювати особисті дані захисників, тому що ними можуть скористатися шахраї та спецслужби рф.

У полоні російських окупантів перебувають понад сто жінок, понад півтори тисячі цивільних, понад дві тисячі дітей-сиріт вивезли примусово.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus