USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Володаря Кубка Луцького району з футболу визначила серія пенальті. Фоторепортаж

16 Листопада 2022 20:10
У фіналі Кубка Луцького району з футболу між собою зійшлися ФК «Тростянець» та команда з села Рудка-Козинська «Єдність». На стадіоні в селі Тростянець команди продемонстрували безкомпромісну гру, зігравши в основний час 1:1. А у серії пенальті влучнішими виявилися футболісти «Тростянця» (5:4), які й святкували перемогу.

На шляху до фіналу «Єдність» в чвертьфіналі розгромила бронзового призера чемпіонату «Духче» (1:5), а у півфіналі – команду ОТГ (1:6). Натомість «Тростянець» в чвертьфінальному матчі познущався над «Торчином», вколотивши у їхні ворота 14 голів (14:2), також легкою прогулянкою виявився і півфінал, в якому була розгромлена команда «Торпедо» – 0:5.
А ось фінал виявився не таким гольовим. Ініціативу на старті гри захопили господарі, саме вони протягом тайму створили кілька гольових нагод, але реалізувати їх не зуміли. А ось «Єдність» своїм шансом скористалася – Кабанов головою замкнув навіс партнера з правого флангу, перегравши центральних захисників – 0:1.
«Тростянець» зреагував на пропущений гол та дужче насів на ворота «Єдності», однак захисники гостей щоразу блокували удари господарів. Тому до кінця тайму рахунок залишався незмінним.

Перерва пішла на користь «Тростянцю», який на початку другого тайму одразу ж зрівняв рахунок – 1:1. Гол також прийшов після навісу з правого флангу – відзначився Ващишин, який вийшов на заміну.
Впродовж другої половини «Тростянець» продовжив сидіти на воротах «Єдності», але і захисники блокували удари господарів і воротар гостей вдало діяв на лінії. В підсумку основний час завершився нічиєю – 1:1.

Відтак долю трофею повинна була визначити серія пенальті. Влучнішими були футболісти «Тростянця» (5:4), які й завювали Кубок Луцького району.
Під час церемонії нагородження голова Федерації Луцького району Олександр Бляшук подякував Збройним силам України, наголосивши, що без їхнього героїзму ні чемпіонат, ні Кубок Луцького району не відбулися б.
Окрім фіналістів Кубка, свої нагороди отримали й призери чемпіонату. Бронзу завоювала команда «Духче», срібло – «Тростянець», а чемпіонство святкував НФК «Локомотив» (Ківерці).

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus