USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Волинь – серед лідерів з усиновленя

5 Листопада 2008 15:17

Заступник голови Волинської ОДА Святослав Кравчук у коментарі «Волинським Новинам» 5 листопада розповів про поїздку до Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту.

За словами Святослава Кравчука, вчора у Міністерстві у справах сім’ї, молоді та спорту проходила нарада з питань підготовки до Всеукраїнського форуму усиновлювачів. На ній узгоджуювалися статистичні дані й аналізувалася інформація про результати роботи з питань усиновлення в регіонах нашої держави у 2008 році, а також розглядалися інші важливі питання щодо належної підготовки форуму.
«Волинська області на загальній картині ситуації з проблемами усиновлення виглядає досить пристойно», – зазначив заступник голови Волинської ОДА. «У нас в кожному районі є прийомні сім’ї та створені будинки сімейного типу», – додав він.
«Відсоток кількості усиновлення дітей від загальної чисельності таких, які з різних причин позбавленні батьківської опіки, на Волині становить 9,3. Середній такий показник в Україні – 6,1%. Наша область – серед лідерів», – констатував посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus