USD 40.00 40.50
  • USD 40.00 40.50
  • EUR 40.30 40.60
  • PLN 10.00 10.25

Волинянка завдяки гранту від держави відкрила кав'ярню

11 Грудня 2023 23:24
Жителька міста Володимира Катерина Гаврилюк відкрила на грантові кошти кав’ярню і перетворила на бізнес своє хобі.

Ще перебуваючи у декретній відпустці, вона, економіст за освітою, відчула бажання змінити професійну діяльність – спробувати свої сили у сфері кулінарного мистецтва, перекваліфікуватися на кондитера. Адже дуже любила пекти торти, тістечка та прикрашати їх.

Першими споживачами продукції був синочок і чоловік. Згодом робила солодкі подарунки своїм близьким та друзям. Водночас увесь свій вільний час проводила в інтернеті в пошуках безплатних майстер-класів та за розмовами з однодумцями. Щоразу хотілося зробити краще, якісніше, смачніше. І дуже цим захопилася.

Читати ще: Дружина військового отримала пів мільйона гранту і відкрила крамничку на Волині

Кожен раз смакуючи новим тістечком, вона вчилася й удосконалювала свої навички з виготовлення солодощів. Так виникла ідея відкриття власної кав’ярні. Навіть назву придумала – «Gelato».
Почалися пошуки приміщення. Перебрала десятки варіантів. Зупинилася на варіанті біля улюбленого місця відпочинку містян – парку «Слов’янський». Але, побачивши величину майбутнього орендованого приміщення, зрозуміла, що бюджет її задуму набагато більший, ніж вона запланувала.

Саме тоді на допомогу прийшла урядова програма «єРобота». Безсонна ніч, кілька консультацій фахівців центру зайнятості та власноруч написаний бізнес-план. Звичайно, все було нелегко, але, дякуючи людям, які допомагали, все вдалося. І згодом, отримавши кошти, закупила необхідне обладнання для майбутньої роботи та працевлаштувала двох працівників на нові робочі місця.

Читати ще: Волинянин виграв грант за програмою «єРобота» та відкрив стоматкабінет

Сьогодні її дітище – кав’ярня – затишне атмосферне місце з надзвичайно різноманітним асортиментом, з гарною репутацією та сотнями задоволених клієнтів.

«Цей заклад – моя душа, моя мрія, моя гордість! Я можу займатися улюбленою справою, працювати на гарному обладнанні й отримувати за це гроші. Моя справа перейшла на новий, значно вищий. рівень Я щиро рада бачити кожного, усім колективом тішимося, коли клієнти повертаються до нас знову і знову. Працюємо і розвиваємося далі», – каже Катерина.
Детальнішу інформацію про отримання гранту можна знайти тут: https://www.dcz.gov.ua/storinka/mikrogrant-vlasna-sprava або за адресою Володимир-Волинської філії – вулиця Коперніка, 5, місто Володимир, Волинська область, 44701, або за номером телефону – (044) 244 94 71.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
санітар Показати IP 12 Грудня 2023 06:30
ДО такої волинянки можна ходити на каву по шість разів на день. Нехай їй щастить!.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus