USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Волиняни скаржаться на незаконне вивезення туш тварин

23 Грудня 2016 21:25
Жителі Нововолинська та навколишніх сіл скаржаться на незаконні вивезення залишків тваринного походження.

Про це йшлося під час сесії Нововолинської міської ради, - повідомляє БУГ.

До Леоніда Климовича вчергове звернулися мешканці Нововолинська та села Морозовичі із скаргами на те, що щоранку в напрямку відстійників в районі 2-ї шахти курсують автомобільні цистерни, наповнені залишками тваринного походження – пір’я, крові та інших відходів. Депутат підтвердив дану інформацію, прибувши на місце події.

У зв’язку з цим в депутатському запиті Нововолинському міському голові Віктору Сапожнікову, депутату Верховної Ради Ігорю Гузю, керівнику держпротспоживслужби у місті Нововолинську Ярославу Лешку, начальнику підприємства “Нововолинськводоканал” Володимиру Озімчуку попросив надати інформацію щодо того, якому підприємству належать вищезгадані відходи, що зливаються у відстійники водоканалу; якими договорами чи угодами це передбачено, за чий кошт планується утилізація вже злитих відходів та чи плануються ці заходи взагалі?

Оскільки один відстійник вже заповнений вщент, каже депутат, із настанням тепла, коли залишки почнуть гнити, ситуація може стати критичною.

«Добре пам’ятаю, коли ми давали дозвіл на розміщення цього об’єкта і уповноважена з будівництва говорила, що там має бути ледь не курорт. В цьому місці ще є 4 відстійника. Якщо їх заповнити – це взагалі буде жах» , - каже депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus