USD 40.60 40.90
  • USD 40.60 40.90
  • EUR 40.75 41.00
  • PLN 10.12 10.28

Волинянин подарував машину дров атовцю, який повернувся з полону

31 Січня 2018 16:21
Дізнавшись із засобів масової інформації про історію Володимира Гізуна, бійця із Любохин Старовижівського району, який два останні роки свого життя провів у полоні, а наприкінці грудня був звільнений у результаті обміну полоненими, житель смт Стара Вижівка Микола Романчук не зміг залишитися осторонь проблем родини воїна, якого зустрічали з хлібом-сіллю, квітами, жовто-блакитними прапорами.

За власні кошти чоловік подбав про машину дров для сім’ї Володимира та завіз його своїм транспортом. Про це повідомляє центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на своїй сторінці у Facebook.

Тверде паливо (сім метрів кубічних березових та вільхових дров) було доставлено родині 29 січня за сприяння директора РЦСССДМ Петра Муравчука.

"Відрадно, що існують такі небайдужі люди, як пан Микола, котрі переймаються турботами інших. Важливо не забувати тих воїнів, які пішли на фронт, щоб уберегти нашу країну та наші життя", - деться у дописі.



Матір звільненого з полону бійця Тетяна Наумук подякувала за підтримку та висловила бажання, аби її захисник якнайшвидше повернувся додому.



На фото: Луцьк зустрів визволених з полону бійців та Володимира Гізуна (праворуч) та Артема Віндюка (ліворуч) 29 грудня 2017 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ото Показати IP 31 Січня 2018 18:17
Було. ото падарок,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus