USD 40.00 40.50
  • USD 40.00 40.50
  • EUR 40.30 40.60
  • PLN 10.00 10.25

Волинські борчині привезли дві медалі із чемпіонату України

6 Березня 2024 11:51
Борчині з Волині Поліна Ковирнова та Дарина Сакович стали бронзовими призерками чемпіонату України.

Про це повідомляють на сторінці КЗ «ВОДЮСШ з видів боротьби» у Фейсбуці.

Із 2 до 4 березня в місті Ужгород вихованки спортшколи у складі збірної Волинської області брали участь у чемпіонаті України з боротьби серед спортсменів до 15 років.

Читати ще: Волинські скороходи – перші в командному заліку чемпіонату України

Чемпіонат зібрав велику кількість учасників із різних куточків України, адже був відбірковим до Чемпіонату Європи. У кожній категорії боролося до 30 борців.

Гідно представили край юні спортсменки Поліна Ковирнова та Дарина Сакович (тренер-викладач Сергій Ковирнов). Дівчата вибороли бронзові нагороди у своїх вагових категоріях.

Читати ще: «Хочеться ще пожити». Як 19-річна каратистка з Запоріжжя облаштувалася на Волині

Вихованка Любешівської секції Олеся Мирончук (тренер-викладач Мгер Маргарян) зупинилася неподалік медального заліку, виборовши 5 місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юрій Показати IP 6 Березня 2024 19:36
Вітаю спортсменок та їх тренера. Тішимося, що у нашій школі під керівництвом досвідчених тренерів зростають майбутні чемпіони.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus