USD 40.90 41.20
  • USD 40.90 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.16 10.45

Волинський виш співпрацюватиме з Потсдамським університетом

14 Березня 2023 16:33
Волинський національний університет імені Лесі Українки співпрацюватиме з німецьким закладом вищої освіти – Потсдамським університетом. Відповідний договір підписали після успішного чотиримісячного наукового стажування в Німеччині доцента кафедри німецької філології Наталії Лисецької, яке відбулося на запрошення німецького ЗВО.

Про це йдеться на сайті університету.

ВНУ імені Лесі Українки співпрацюватиме з Потсдамським університетом за програмою «Еразмус Плюс» у напрямі «Кооперативні партнерства» впродовж трьох років.

Читати ще: В планах – розвивати game-дизайн: у ВНУ відкрили уніальну в Україні лабораторію командного дизайну. Фото

У проєкті братимуть участь науковці кафедри німецької філології волинського вишу, вчені Інституту германістики Потсдамського університету, а також університетів Берліна, Праги, Вільнюса, Риги, Кракова, Львова, Бордо, Афін, Болоньї, Люксембурга, Копенгагена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus