USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Введення воєнного стану вигідне державі-агресору, а не Україні – Геннадій Зубко

26 Листопада 2018 09:53
Введення воєнного стану в Україні вигідне лише державі-агресору, а не Україні, тому є нераціональним та недоцільним, заявив Віце-прем'єр-міністр — Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко ще у серпні 2014 року.

Про це йдеться на сайті Адміністрації Президента.

«Всі мають розуміти, що держава, в якій вводиться військовий стан, не може отримувати військово-технічну допомогу з будь-якої іншої країни», - сказав він.

«Сьогодні є пряма військова агресія. Тому я хочу попросити всіх, хто чинить істерику в країні, заспокоїтись, а тих, хто хоче взяти зброю - рухатись на фронт», - сказав Геннадій Зубко.

Нагадаємо, 25 листопада група російських військових кораблів атакувала три катери Військово-морських сил України. Відкривши вогонь на ураження, росіяни вивели з ладу та захопили катер «Бердянськ». А згодом захопили також катер «Нікополь» та рейдовий буксир «Яни Капу». Унаслідок обстрілу поранено шістьох українських військових, двоє з них у важкому стані. У район зіткнення українських і російських кораблів в Азовському морі були направлені російські ударні вертольоти. Російська сторона закрила Керченську протоку для цивільних суден.

Зауважимо, у 2019 році на українців чекають вибори Президента. Проте вони можуть не відбутися лише за однієї умови: введення режиму воєнного стану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
!"№ Показати IP 26 Листопада 2018 09:57
Щось в його словах є правильного! Але прийняття чи неприйняття військовго стану за Верховною Радою, тому чекаємо засідання ВР.
Анонім Показати IP 26 Листопада 2018 10:14
Хай покаже приклад, бере сімю і рухаеться на фронт!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus