USD 40.50 40.85
  • USD 40.50 40.85
  • EUR 40.65 41.00
  • PLN 10.28 10.40

Як обрати якісний та надійний бойлер*

2 Травня 2023 12:45
Бойлер – це електричний прилад, який використовується для нагрівання та зберігання гарячої води. Він є незамінним елементом комфорту в будинках, офісах, готелях, ресторанах та інших приміщеннях. Один з провідних постачальників таких приладів на українському ринку – це сайт Stylus.ua.

Переваги покупки бойлера на сайті Stylus.ua

Купувати бойлер на Stylus зручно, тому що на сайті представлений широкий асортимент цих приладів різних марок, моделей та об’ємів, що дозволяє кожному клієнту знайти відповідний нагрівач для своїх потреб. На сайті можна знайти детальну інформацію про кожний товар, що дозволяє зробити правильний вибір. Ще однією перевагою є зручність і швидкість оформлення замовлення, будь-коли, використовуючи зручні способи оплати та доставки.

Технічні характеристики електричних водонагрівачів

Технічні характеристики електричних водонагрівачів можуть впливати на їх функціональність. Основні параметри, на які слід звернути увагу при виборі бойлера, включають потужність, об’єм, розміри та матеріал, з якого виготовлено корпус та резервуар, розглянемо їх більш детально:

– потужність бойлера залежить від його електричної мережі та потреб споживача. Щоб правильно підібрати потужність, слід визначити кількість людей, які користуються гарячою водою в будинку або офісі. Зазвичай для одного користувача достатньо потужності від 2,5 до 4,5 кВт;
– об’єм бойлера залежить від кількості людей, які користуються гарячою водою, та їх споживацьких потреб. Зазвичай для одного користувача вистачає бойлера з об’ємом від 30 до 50 літрів. Якщо в будинку або офісі багато людей, то слід вибрати бойлер з більшим об’ємом;

– розміри водонагрівача важливі, оскільки прилад повинен вміщуватися в приміщенні та бути зручним у використанні. Якщо в будинку або офісі обмежений простір, слід вибирати варіант з меншими розмірами;
– матеріал, з якого виготовлений корпус та резервуар, впливає на тривалість служби бойлера. Зазвичай корпус та резервуар виготовляють зі сталі або емальованої сталі. Сталеві бойлери мають високу міцність та довговічність, але можуть бути схильні до корозії. Емальовані бойлери менш міцні, але вони більш стійкі до корозії.

При виборі електричного водонагрівача на сайті Stylus.ua слід звертати увагу на його технічні характеристики, такі як потужність, об’єм, розміри та матеріал виготовлення корпусу та резервуара.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus