USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Як ти там?» Положинський випустив нову душевну пісню під враженнями з передової

7 Вересня 2022 00:14
Відомий український музикант, лучанин Олександр Положинський, який нині служить в ЗСУ, нещодавно випустив у світ нову пісню, написану під враженнями від перебування на передовій. Композиція має назву «Як ти там?» і створена у співпраці з українською співачкою ASILIA.

6 вересня пісня вийшла на усіх музичних платформах.

«Цю пісню я написав після того, як повернувся з фронту. Всі думки, відчуття, враження, переживання, події з пісні – це те, що пройшло крізь мене за ті мої перші 10 днів на передовій.

Хлопці, які були там зі мною і які чули пісню першими, сказали, що, слухаючи, ловили флешбеки. Значить, все чесно.

Roman Soroka на мою мелодію написав музику, зробив аранжування і все записав. Мій текст записано на студії у Valery Lihachev. Barabas Karabas створив відео. Заспівала прекрасна Asilia Asi», – написав музикант у Фейсбуці.

Читати ще: «Мені 50. І я – солдат ЗСУ»: у відомого співака з Луцька Олександра Положинського – ювілей
Нагадаємо, Олександр Положинський служить в 47-му окремому стрілецькому батальйоні Збройних сил України, який сформований з добровольців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волинянка Показати IP 7 Вересня 2022 00:31
Нехай Цариця Небесна охорогяє Тебе, справжній Українцю, гордість Волині й України й усіх наших Захисників прикриє своїм покровом й захистить від усякої небезпеки!!! Слава нашим Захисникам!!! Слава нашійУкраїні!!!
Коля Показати IP 7 Вересня 2022 00:52
Наш новий мер Луцька

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus