USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Юний луцький актор здобув гран-прі на всеукраїнському театральному фестивалі

2 Квітня 2024 21:43
9-річний актор театр-студії «Бешкетники» Микола Варцаб’юк здобув гран-прі у конкурсі «Твій Кастинг» на Всеукраїнському театральному фестивалі «FantaziaFest».

Про це повідомив директор Волинського обласного театру ляльк Вадим Хаїнський.

II Всеукраїнський театральний фестиваль «FantaziaFest» відбувся на Закарпатті. З 27 по 31 березня 2024 року у місті Хуст зібралося 25 театральних колективів з усієї України.

Луцька театр-студія «Бешкетники» представила на фестивалі виставу-феєрію «Таємниця місячного сяйва» за твором Бориса Грінченка. Завдяки старанням та наполегливій праці юних артистів постановка здобула гідні відгуки та оцінку журі.

Читати ще: Мріє стати актором: дев’ятирічний Микола з Луцька підкорює велику сцену своїм талантом

Крім того, вихованці театр-студії взяли участь у конкурсі «Твій Кастинг», де Микола Варцаб’юк отримав гран-прі, а Зоряна Яросевич посіла друге місце.
«Я захоплений бажанням дітей працювати та їхньою самостійною працею! Це шалене прагнення до мети та готовність долати будь-які перешкоди на шляху до неї дійсно вражає. Поставити собі за мету поїхати на фестиваль, та не просто поїхати, а й гідно представити себе та своє місто – це вже велика перемога. Але те, що вони змогли втілити цю мрію в життя, попри всі складнощі та перешкоди, свідчить про неабияку силу волі та працьовитість.

Вони показали, що навіть у найскладніші часи можна знайти в собі сили та можливості для розвитку та творчості. Їхній приклад надихає та дає віру в краще майбутнє. Бешкетники, я щиро горджуся вами», – написав Вадим Хаїнський.

Нагадаємо, юний лучанин Микола Варцаб’юк став учасником нового телешоу на телеканалі ТЕТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus