USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

З бюджету Нововолинської громади додатково спрямували 13 млн на ЗСУ

23 Листопада 2023 10:20
У Нововолинську під час сесії міської ради депутати внесли зміни до бюджету громади.

Про це повідомили у міськраді.

Зокрема, з бюджету додатково спрямували 13 мільйонів гривень на підтримку Сил оборони країни. З них 4 мільйони гривень – субвенція Володимирської громади та 900 тисяч – зекономлені кошти, передбачені на ремонт доріг та тротуарів.

Також під час сесії внесли зміни до низки програм, що стосуються: розвитку житлово-комунального господарства, екології, дорожнього руху та його безпеки; розвитку і підтримки комунальних закладів охорони здоров’я; захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій; розвитку фізичної культури і спорту; соціального захисту населення; економічного і соціального розвитку Нововолинської міської територіальної громади.

Читати ще: Луцьк – серед міст з найбільшими витратами на ЗСУ та найменшими на бруківку

Обранці громади також затвердили цільову програму «Тепла оселя» на 2024-2026 роки.

Крім того, депутати прийняли звернення до Кабінету Міністрів України про недопущення ускладнення ввезення гуманітарної допомоги в Україну.

Як ми повідомляли раніше, Луцьк увійшов до п’ятірки громад-лідерів із закупівлі дронів, витративши на ці потреби 14 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus