USD 40.90 41.20
  • USD 40.90 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.16 10.45

Зафіксували відеокамери: у Луцьку чоловік побив дідуся й відібрав у нього гроші

10 Лютого 2022 11:24
У Луцьку на проспекті Президента Грушевського чоловік побив пенсіонера й відібрав у нього гроші. Потерпілого госпіталізували.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Інцидент трапився у вівторок, 8 лютого. Невідомий чоловік побив 86-річного місцевого жителя та відібрав у нього 2 тисячі гривень. Постраждалий втратив свідомість. Його госпіталізували.

Правопорушника зафіксували камери відеоспотереження.

Учора, 9 лютого, співробітники кримінальної поліції оперативно встановили, що злочин скоїв 61-річний житель Луцького району.

За фактом розбійного нападу слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі. Слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 10 Лютого 2022 16:08
По дорозі в ізолятор треба буде, щоб підозрюваний кілька разів "уранился напол", при чому дуже сильно, а там видно буде...
Іонія Показати IP 10 Лютого 2022 19:32
Сподіваємося, що цей виродок отримає своє покарання за злочин, який був вчинений із особливим цинізмом і праця правоохоронців не буде марною. Хочеться подякувати працівникам поліції, які із особливою увагою віднеслися до нашої ситуації, приклали максимум зусиль, щоб даний злочин був розкритий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus