USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Захисти захисника»: на Волині школярі плестимуть маскувальні сітки

7 Листопада 2019 07:40
Патріотична акція «Захисти Захисника» присвячена Дню захисника та Дню Збройних Сил України стартує 7-го листопада. В рамках акції учні освітніх навчальних закладів плестимуть сітки для маскування позицій та особового складу підрозділів української армії, що виконують завдання в районі проведення Операції об’єднаних сил на території першої та другої смуги оборони.

Про це інформують на сайті облдержадміністрації.

У повідомленні сказано, що з ініціативою підтримати таку акцію, до органів виконавчої влади звернулися представники оперативного командування «Захід» та військового комісаріату.

«Торік така акція проходила у Рівненський області. Школярі сплели 130 маскувальних сіток, що дало змогу замаскувати позиції двох тактичних груп», - розповів т.в.о. начальника відділу цивільно-військового співробітництва управління оперативного командування «Захід» Андрій Рисюк.

Волиняни до таких акцій долучаються не вперше, - запевняє директор Центру естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійних закладів освіти Оксана Дідик.

«Волинь з перших днів протистояння на Сході України всебічно допомагає армії. Так, у 2018 році волинські школярі сплели та передали в зону ООС понад 125 маскувальних сіток та 1000 власноруч зшитих українських прапорів. Нашим Центром, спільно із освітніми закладами, волонтерськими та громадськими організаціями постійно проводяться різні акції національно-патріотичного спрямування. Волинські школярі із задоволенням долучаються до подібних заходів, тому, впевнена, із задоволенням відгукнуться і цього разу.

Подібні акції сприяють патріотичному вихованню дітей та підлітків. Це мотивує до самоорганізації, навчає їх бути відповідальним громадянином своєї країни та розуміти, що означає допомогти іншим. До кінця цього тижня ми напрацюємо орієнтовний план заходів проведення акції та візьмемося до роботи», - наголошує Оксана Дідик.

Із цього приводу т.в.о. начальника відділу цивільно-військового співробітництва управління оперативного командування «Захід» Андрій Рисюк додав, що акція «Захисти Захисника» триватиме до 12 грудня 2019 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Влад Показати IP 7 Листопада 2019 08:42
А що в нас немає швейних фабрик? Це повинні діти робити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus