USD 40.65 41.00
  • USD 40.65 41.00
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.25 10.45

«Завдяки таким, як ти, Україна була, є і буде!»: у Заболоттівській громаді попрощалися з Героєм Віталієм Козловським

10 Листопада 2023 08:25
У Заболотті на Ковельщині навколішки зустріли жалобний кортеж із тілом полеглого воїна-земляка Віталія Козловського. Останню дорогу Героя додому встелили живими квітами.

Про це повідомили в Заболоттівській громаді.

Чин похорону відбувся у четвер, 9 листопада. На останнє прощання з полеглим Захисником прийшли рідні, друзі, побратими, односельчани, щоб висловити безмежну вдячність за неоціненний внесок у майбутнє рідної країни та її жителів.

З усіма військовими почестями Героя поховали на місцевому кладовищі. Там рідним вручили Державний Прапор України, яким була вкрита труна воїна і під яким він боровся за Перемогу.

«Назавжди у нашій пам'яті ім'я Героя – воїна Віталія Козловського. Завдяки таким Героям, як він, Україна була, є і буде! У цей надзвичайно важкий час ми низько схиляємо голови у скорботі та висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким нашого Захисника. Важко знайти слова втіхи, неможливо заспокоїти біль та гіркоту втрати. Кожен загиблий воїн – це болючий шрам на душі кожного з нас», – йдеться в повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Товариш Показати IP 10 Листопада 2023 16:58
Що там робить госпожа Тимошенко З СВОІМ ПУСТОЦВІТОМ. ПРИ ВАШІЙ УЧАСТІ З ВАШОЮ ДОПОМОГОЮ УКРАІНА ЗНАХОДИТЬСЯ В ТАКОМУ СТАНІ . ІДІТЬ НА ФРОНТ . ТИМОШЕНКО ВІДДАЙ ТЕ ЩО НАКРАЛА НА АРМІЮ ЗІ СВОЕЮ СВИТОЮ. ПОПРОСИ ВИБАЧЕННЯ В НАРОДУ І НЕ ДЕМОНСТРУЙ ЦИНІЗМ І ЗНЕВАГУ ДО ЛЮДЕЙ. БОЖОГО СУДУ ТИ І ТВОІ ПОПЛІЧНИКИ ДІЖДЕТЕСЬ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus