USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Знову біль: на Волині провели в останню путь Героя Олексія Мельничука

30 Грудня 2022 20:53
30 грудня, на Волині провели в останню дорогу 27-річного Олексія Мельничука, який загинув у бою з російськими окупантами 26 грудня 2022 року в районі населеного пункту Торське Краматорського району Донецької області.

Про це повідомили у Павлівській громаді.

Рідні, друзі, представники влади, побратими, священнослужителі та односельці зібралися на родинному подвір’ї Мельничуків, щоби висловити безмежну вдячність Героєві, який віддав своє молоде життя за Україну, за її незалежність, територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного з нас.

Під звуки військового оркестру усією громадою проводжали траурний кортеж із домовиною вірного сина України з рідної домівки до місцевого храму та місця спочинку.

Поховали загиблого з усіма військовими почестями на місцевому кладовищі. На його честь військовослужбовці здійснили салютний залп.

В Олексія залишилася мама, тато, котрий захищає кордони нашої держави, сестра та брат.

«Важко сприймати смерть наших захисників. Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих загиблого. Це невимовний біль та непоправна втрата, яку не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо.

Кожен мешканець Павлівської громади схиляє голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом нашого Героя-земляка», – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Герої не вмирають!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus