USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.05
  • PLN 9.90 10.15

Зникла дівчинка може перебувати з волинянином. ФОТО

6 Червня 2012 12:55
На Львівщині міліція розшукує 14-річну Олесю Карпів, яка ще 29 травня пішла з дому в селі Сілець Сокальського району та не повернулася. Правоохоронці підозрюють, що вона може перебувати із 52-річним волинянином Віталієм Хомичуком.

Про це повідомляє СЗГ ГУ МВС у Львівській області.

Як ідеться у повідомленні міліції, працівники Сокальського райвідділу ГУМВС Львівщини розшукують 14-річну Олесю Карпів. Дівчинка 29 травня цьогоріч пішла з дому та не повернулася. Отож, її оголосили зниклою безвісти.

Слід додати, що за цим фактом міліція порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею115 Кримінального кодексу України.

На цей час правоохоронці встановили, що неповнолітня Олеся Карпів може перебувати з 52-річним мешканцем Нововолинська Віталієм Хомичуком. Чоловік керує автомобілем марки Chery Kimo, державний номерний знак – АС 8512 АО, темно-синього кольору. Цей автомобіль має зовнішні пошкодження – розбите заднє скло та скло лівої задньої дверки, вм’ятини на капоті та задній лівій дверці і крилі.

Прикмети дівчинки: на вигляд 15 років, світло-русе довге хвилясте волосся, була одягнута в блакитну футболку, сині джинси та чорні туфлі.

Якщо відомо що-небудь про зниклу дівчинку, громадян просять повідомляти за номером телефону: (032)258-67-63, 258-64-12 або «102».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus