USD 40.50 40.85
  • USD 40.50 40.85
  • EUR 40.65 41.00
  • PLN 10.28 10.40

«Зупиніть цього сучого сина Путіна і дайте зброю»: ексфутболіст Воронін звернувся до Німеччини

5 Березня 2022 05:39
Екснападник збірної України Андрій Воронін закликав Німеччину допомогти Україні у війні з Росією.

Цитує Вороніна Bild, повідомляє УНІАН.

«Ми вилетіли з Москви літаком, перш ніж польоти перекрили. Але не змогли приземлитися в Дюссельдорфі. Ми летіли через Амстердам. Мій батько, щойно прооперований, моя теща, моя дружина і діти зараз тут. Вони ходили у німецьку школу в Москві. Але школа зараз не має значення. Мені погано. Справді погано. Коли я бачу фото з рідного краю, коли бачу новини. Все це нереально, як фільм. Але фільм жахів. У мене майже не залишилося слів», – сказав Воронін.

Читати ще: «Він більше не легенда», – Малиновський про волинянина Тимощука, який мовчить про війну

«Що рухає Путіним? Можливо, він просто хоче бути в підручниках з історії. Але він ніколи не опиниться там. Або опиниться як злочинець. Як Німеччина може допомогти Україні? Зупиніть цього сучого сина Путіна, допоможіть біженцям. І надішліть зброю, щоб ми могли захиститися. Я так пишаюся нашою країною. У нас прекрасні міста, чудові люди. Ми будемо продовжувати боротися. І ми переможемо. Але ціна така висока. Багато загиблих... Ми живемо у 2022 році, а не в часи Другої світової...», – додав Андрій.

Зазначимо, що до початку повномасштабної війни Воронін працював помічником тренера у московському «Динамо», але покинув Росію одразу ж після нападу російської армії на Україну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus