USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Держпродспоживслужбу Волині може очолити людина, яку звинувачують в підробці документів

19 Вересня 2016 19:00
Особу, яка претендує на посаду очільника Головного управління Держпродспоживслужби в області, у вересні цього року звільнили за порушення присяги держслужбовця. Незважаючи на це, він пройшов конкурсний відбір і чекає погодження від голови ОДА та профільного Міністра.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел. Так, відповідно до результату конкурсу на посаду начальника Головного управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Волинській області претендує Богдан Лозинський із загальною сумою балів 47,86. Другий кандидат – Олександр Козій набрав 44,86 бала.
Переможець конкурсу Богдан Лозинський – колишній очільник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії ГУ Держпродспоживслужби (колишнє Головне управління ветеринарної медицини в області). Так, стало відомо, що з попередньої посади у Держпродспоживслужбі його звільнили за порушення присяги держслужбовця.

Зокрема, як йдеться у листі, адресованому голові облдержадміністрації, Богдан Лозинський засвідчував ветеринарні документи для експорту за відсутності повноважень.

Власне, це виявили під час реорганізації головного управління ветеринарної медицини в області. Зокрема, стало відомо, що після переведення Богдана Лозинського на посаду начальника управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії ГУ Держпродспоживслужби, він продовжував підписувати документи як начальник Головного управління ветеринарної медицини в області (повноваження останньої розпорядженням КМУ № 260-р від 6 квітня 2016 передані до новостворених органів Держпродспоживслужби, а положення про органи ветмедицини втратили чинність).

Зокрема, з травня по серпень 2016 року близько 300 сертифікатів та додатків до них були видані за підписом Богдана Лозинського як очільника вже неіснуючого управління ветмедицини.

Ветеринарні документи, які посвідчував Богдан Лозинськиий, засвідчували якість та безпечність харчових продуктів, які експортувались в країни СНД (Білорусь, Казахстан, Вірменія, Грузія).

«Тому в разі виникнення зауваження зі сторони країни-імпортера держава Україна мала б пояснити відсутність державного контролю щодо переміщення через державний кордон підконтрольних товарів», - йдеться у листі.
Окрім того, ці ж відомості про порушення були направлені до Управління захисту економіки Головного управління Національної поліції в області з проханням внести відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Зокрема, в діях Богдана Лозинського вбачають підробку документів, зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення.

А тим часом триває процес погодження кандидатури Богдана Лозинського на посаду очільника ГУ Держпродспоживслужби в області. Для того, аби кандидат, який переміг на конкурсі, був призначений, його мають погодити голова ОДА та профільне Міністерство.

Але перед тим, як документи мають прийти на погодження голові ОДА, кандидатуру повинні обговорити під час засідання Громадської ради.

Як стало відомо, кандидатуру Богдана Лозинського обговорила комісія при Громадській раді облдержадміністрації з питань законності, взаємодії з правоохоронними органами, оборони та національної безпеки, засобів масової інформації, боротьби з корупцією, міжнародних відносин та проектної діяльності.

Наступний крок – засідання з цього питання Громадської ради, яка і має направити голові ОДА відповідний висновок щодо погодження чи не погодження даного кандидата на посаду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 45
Читач Показати IP 19 Вересня 2016 19:45
Прикольно!!!!! А що буде далі????
КАЖІТЬ ПРАВДУ до Читач Показати IP 20 Вересня 2016 08:17
ДОБРИНЮК ВАЛЕРІЙ БОРИСЛАВОВИЧ -колишній керівник цієї служби...також колишній начальник виконачої служби Любомля також споконвічний рішала митниці....
знаючий до Читач Показати IP 20 Вересня 2016 11:02
незаконний наказ про звільнення відмінять. Валерку, за перевищення повноважень та безліч істотних порушень в роботі, спочатку відсторонять від в.о. , а надалі виженуть з держслужби. Якщо Лозинський " піде на принцип" то, додатково, Валерці "світить" відшкодування моральних збитків та кримінальна відповідальність за незаконне звільнення. Як альтернатива, по сьогоднішніх розкладах судів, мінімум 20 штук баксів
555 Показати IP 19 Вересня 2016 19:57
та кому потрібні зараз фахівці. понабирають шобла щорб косити бобло
читач Показати IP 19 Вересня 2016 20:12
Валера !! а чого ти не розповідаєш скільки "розмитнив " під час клондайку автобусів (в одної бабусі з подвірям в 10 соток вилучив 20 штук - Коперфільд відпочиває)??? як решав кофіскати????
саня до читач Показати IP 19 Вересня 2016 20:41
А шо до Валєри діло маєте), якщо стаття про Лозинського), Валєра чьоткий штріх, особливо, як керівник двс був, то таких в наш час вже мабуть немає, тримайтеся, що тут можу вам сказати, як було, так і лишилося, хто платить бабки той і на посаду рветься, а таких, як Валєра з його справедливістю, то думають, як то скоріше убрати)
Заказуха до саня Показати IP 19 Вересня 2016 21:19
Валерій Бориславович, не позортесь! Чесний Ви наш і справедливий.... На конкурс треба було готуватись, а не знищувати конкурентів мєнтовськими, КГБістськими методами
жорік до Заказуха Показати IP 20 Вересня 2016 00:10
а Валєра не був на конкурсі, йому і замом класно....гімора менше
Оксана Показати IP 19 Вересня 2016 20:33
А коли новостворений орган Держпродспоживслужби розпочав свою фактичну діяльність на території області?
Знаючий Показати IP 19 Вересня 2016 20:54
А Валєрка мстить( ну це його методи, точніше вихідця з виконавчоі системи
Лучанка Показати IP 19 Вересня 2016 20:55
Ой люди, вже нічому не дивуюся в нашій державі!!! Нема порядку ніде, і вже остання надія вмирає, що колись буде !!! Нащо ото ті бідні діти свої голови поклали на Майдані і в АТО!!! Тримаються як воші за свої крісла!!! тож дайте дорогу молодим... та де там. Мало їм, коли вже наїдяться...
Ех Показати IP 19 Вересня 2016 20:57
Може пан Добринюк краще би сконцентрувався на конкурсі, замість того, щоб мстити розумнішим (в тому числі і звільнення)! Фу!
ух до Ех Показати IP 19 Вересня 2016 21:13
Ну да, видати 300 сертифікатів з травня по серпень, то не кожному дано такого "розуму"))), Валєра, кому нах треба твоя справедливість, візьми "майстер клас" в Лозинського)))
бугагага до Ех Показати IP 19 Вересня 2016 21:23
що ветеринар може смислити в сферах: захисту споживачів, СЕС, державному регулюванні цін, фітосанітарній службі, і т.д., НІЧОГО і конукрс до ду...и! УРА реформи,.!!!! Все йде до кращого тільки не в нас!
))) Показати IP 19 Вересня 2016 21:16
"Зокрема, з травня по серпень 2016 року близько 300 сертифікатів та додатків до них були видані за підписом Богдана Лозинського як очільника вже неіснуючого управління ветмедицини." Умовно за кожен сертифікат по 100 доларів в карман) ех, щоб я так заробляв на голому мінці...
вдячні Показати IP 19 Вересня 2016 21:17
і так,переможець Лозинський переміг бо вивчив табличку діленння, за стільки років його підписом було підписано сетрифікатів на сотні тон мяса, і всі знали ЦІНУ ПИТАННЯ від 500 у.е. і пішло поїхало, без грошей до нього не потикайся, в дядька стільки грошей,що і на Київ і на всіх вистачить. Він ще вам, в честь своєї "блискучої" перемоги на конкурсі бенкет влаштує і спати вкладе і ресторані-готелі своє дружини, тому що вона власниця "Золотого яблука", так шо я вас прошу, хто платить той й і музику замовляє.
До редактора! Показати IP 19 Вересня 2016 21:21
Перш ніж писати заказухи перевіряйте інформацію!!!!!
Сторонній спостеріга Показати IP 19 Вересня 2016 21:27
Слушне запитання від пані Оксани. Коли ж все таки новостворений орган розпочв свою фактичну діяльність. Я не юрист, але ж треба було комусь видавати відповідні документи. Чи може треба було припинити експорт продуктів харчування. От чоловік і взяв на себе відповідальність випустив продукцію за кордон.А перевірили продукти відповідні спеціалісти, чи після реорганізвціі вони безслідно зникли. Да і про яку підробку може йтися мова коли стоять підписи і печатка. Так що якщо дійде до суду про звільнення, то по ходу воно шите білими нитками.
Козій до Сторонній спостеріга Показати IP 19 Вересня 2016 22:24
я теж хочу взяти відповідальність і підписувати сертифікати на мясо, а шо не можна, попрацював мій керівник набив мішки грошей, прийшла моя черга
УПС Показати IP 19 Вересня 2016 21:32
1. Служба не ліквідована ще й по нині! 2. Звільнення - помста та розправа з реальними кандидатами! (На яке Добринюк права не мав, було проведено з грубим порушенням законодавства) 3. Кандидату, який посів друге місце пан Добринюк витворяє те саме!!!! 4. Може хватить цього маразму? Добринюк разом з Данилюком та Тараном, вам не набридло робити вкиди *імна? Чи Ви лиш на таке і здатні?
Та шо ти кажеш до УПС Показати IP 19 Вересня 2016 22:16
а яка в тебе печатка Васю, законна, чи взяв з канцелярії для довідок і шляпаєш її на свіх сертифікатах, чувак так не можна, є печатка ГУ Держпродспоживслужби, ти ж нічого в тому не смислиш тобі, що ліквідація, що реорганізація, вшисткоєдно)
Читач Показати IP 19 Вересня 2016 21:38
А сертифікати даремно виписувались? 100$×300=????? .....
Маневичі Показати IP 19 Вересня 2016 21:40
За що ви пишете? Добринюк це підла особа. Жебрак, злодій і шахрай. Ось, як його можна коротко охарактеризувати.
До бугагаги Показати IP 19 Вересня 2016 21:45
Якраз це і робота ветеринарної служби, А що розуміє в цих питаннях бездарний юрист добринюк?
Мент Показати IP 19 Вересня 2016 21:47
Добринюк -аферист. Заготовляє чорниці в Маневичах дурить народ а тесть відібрав паї у селян.Якщо такі як Добринюк будуть знову керувати для чого люди гинули на Майдані Таке рило краще відправити в АТО
Читач Показати IP 19 Вересня 2016 21:50
А якже перевірка з Києва? Звільнення визнали законним. Чи це теж була "заказуха"???
Я Лозинський Показати IP 19 Вересня 2016 22:11
призначайте кого завгодно тільки не мене, бо я так звик до КОРИТА, яке мене кормить, що ніза що в світі від нього не відірвуся, я навмисно повіз ще чотирьох своїх холуїв - ну так сказать технічних кандидатів, ветеринарів з районів в Київ, думаю буде мені конкурнція, але я ж такий розумний чєл, в проміжках між тим, як беру гроші трошки підчитую закон, але закони мені не писані, бо в цьому житті вирішують гроші, я всіх порішаю і Добринюка і Гунчика і всю вашу громадську раду з вашими слуханнями, бо я порішав столицю і всіх членів комісії і взагалі я Бог всієї ветеринарії
ну да! до Я Лозинський Показати IP 19 Вересня 2016 22:30
я так розумію цей пан давав добро на виробництво,тим ковбасникам, що зливають нині відходи від яких ми задихаємося.
Про Валєру Добринюка Показати IP 19 Вересня 2016 23:09
Валєра Добринюк через відділи ДВС Любомльського ,Володимир-Волинського, Старовижівського та Ковельського РУЮ впродовж 2005-2008 років легалізував на території України близько 1000 одиниць транс. засобів зокрема близько 700 одиниць бусів та 300 одиниць автобусів марок Неоплан,Сетра,Ванхул, Мерседес.Розмір завданих державі збитків становить близько 5 млн.грн.Кримінальні справи за вказанами фактами поховані в прокуратурі Волинської області, частина закрита судом за певну винагороду.
Ги до Про Валєру Добринюка Показати IP 20 Вересня 2016 00:02
ну якщо він 5 млн. то ти з своїм мясом 25 млн. нагріб. Протягом 10 років на посаді на Волині всім рота касою закривав, правда за 42 штуки баксюків хабара довелося таки відсидіти в СІЗО м.Києва, так? так! то хто тут поганий і хабарник????????????
квітка до Про Валєру Добринюка Показати IP 20 Вересня 2016 00:14
в смислі - "легалізував"???? вкрав шо лі? а розтаможка була??? хто нараховував????
Діду Васю Показати IP 20 Вересня 2016 00:10
то чого ж ти паришся за свої грошенята, не переживай будеш жити на жінчині, в неї на фірмі статутний фонд скільки 80 0000 штук, а ні то до доні в Голандію поїдеш, не пропадеш, ти ж там на голандських рахунках наскладав завбачливий. Курнеш, і забудеш цей конкурс і це все, як страшний сон.
Слава Україні! Показати IP 20 Вересня 2016 00:21
треба було цього лисого пі.....а 2014 вивести і поставити на коліна поряд з Башкаленком, а то якось не чесно, одного вивели, а другий засів, як чм* на Поліській Січі, чи ти думаєш, що за такого як ти будуть мазу постійно тягнути Громадські Організації по типу "АУ" не підривай авторитет людей.
Читач Показати IP 20 Вересня 2016 10:11
Цікаво, а що з цього приводу думає Гунчик? Чи і надалі ігноруватиме громадську думку?....???
До Читач до Читач Показати IP 20 Вересня 2016 13:46
Громадська думка- це думка громадськості, а не окремого "ображеного" екземпляра! Коменти пишуться з двох екаунтів... От має людина час сидіти і строчити, жовч виливати
Вася Показати IP 20 Вересня 2016 20:51
Поки пани чубляться, то Тамара Степанівна (главбух) керує і на ліво і на право.
лучанин Показати IP 20 Вересня 2016 21:03
вони ту службу самі розікрали....
читач...просто йшов Показати IP 21 Вересня 2016 00:21
ооооооо..а я то думав,що про цю "персону"та що Тамара Степанівна..ніхто не насмілиться сказати "хороше" слово. За часту ловлю себе на думці,а можливо це їй потрібно було брати участь в конкурсі???...фахівець на всі боки...так і хочеться запитати: Ви "шановна"в якому підрозділі служби працюєте???..так і йдіть в свою бухгалтерію і займіться бухгалтерськими справами...
луцьк до читач...просто йшов Показати IP 23 Вересня 2016 10:34
підтримую. 100 відсотків. лізе всюди, все хоче знати, таких людей неповажають.
Зіна до луцьк Показати IP 26 Вересня 2016 15:57
Таких яке ти поважають?!
Волинь Показати IP 21 Вересня 2016 09:19
Пропозиція Гунчику В.П.,Лапі ,звільнити негайно правдиве чмо в.о також за систематичне та злісне "порушення присяги державного служборвця".Прокуратурі та поліції,КРУ провести перевірку виданих Держпродспоживслужбою (міністерство агропромислового розвитку) документі, висновків, дозволів ,актів з травня 2016 року. Вони всі підроблені, так як надруковані на бланках неіснуючоі санслужби та Міністерства охорони здоровя.Хай говорять про правонаступництво,але уважно почитають свої правовстановлюючі документи.
вася Показати IP 21 Вересня 2016 10:42
Тамара Степанівна видно забула про свою молодість.
до Васі до вася Показати IP 21 Вересня 2016 10:53
що Ви маєте на увазі про молодість
Лучанин Показати IP 21 Вересня 2016 11:08
На вулиці 21 століття, Тамара Степанівна ще й досі працює в Excel, і то не сама а заставляє всіх кого хоче. комп'ютера не знає. все життя за неї роблять роботу інші. а кирувати хоче не тільки бухгалтерією.
Не в Тамарі діло Показати IP 21 Вересня 2016 20:37
Та далась вам та Тамара Степанівна. Менше бухати треба, усі кругом бухають, то мусить же хтось керувати....А про Excel, то взагалі не до чого, підозрюю, що всі кругом такі специ в Excel,одна главбухша не волокет....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus