USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Хто з волинських депутатів зник по обіді з сесійної зали

30 Вересня 2015 18:02
На сайті обласної ради оприлюднений список депутатів, які були зареєстровані в сесійній залі обласної ради за станом на 10, 13 та 14:20.

Нагадаємо, сьогодні, 30 жовтня, обласні обранці громади зібралися на третє пленарне засідання 36 чергової сесії обласної ради. Не всі, хто сьогодні прибув на сесію, повернулися до зали по обіді.

Зауважимо, прогнозовано, після обідньої перерви сьогодні волинські депутати мали б розглядати питання створення комунального підприємства «Бурштин Волині». З цього приводу на засідання прибули як журналісти місцевих та центральних видань і телеканалів, так й ініціативна група з Маневиччини.

Так, на Маневичині вже другий тиждень неспокійно: бурштинокопачі з інших регіонів їдуть у волинські ліси шукати сонячний камінь. За ніч до тисячі старателів перекопують по декілька гектарів лісу, завдаючи непоправної шкоди місцевій екології. А місцева влада усе апелює до місцевих мешканців з проханням почекати створення комунального підприємства і вже легально копати бурштин.

Проте, створити КП «Бурштин Волині» цього разу так і не вдалося – депутати не зібралися. А перед згаданим питанням в порядку денному було ще декілька проектів рішень.

Зауважимо, депутати обласної ради зранку в позачерговому порядку проголосували за звернення до Президента України та нардепів з проханням поспішити з прийняттям відповідного законопроекту в другому читанні (законопроект включений у порядок денний сесії парламенту, яка розпочнеться 6 жовтня). А перерву в сесійному засіданні обласної ради оголошено до 8 жовтня.

Проаналізувавши згадані списки стало відомо, що напередодні перерви в залі зареєструвалися 45 депутатів, а після перерви в залі їх зібралося 35. Ось депутати, які витримали лише пів сесійного дня: Олег Борбелюк, Володимир Войтович, Петро Гайдучик, Валерій Діброва, Валентин Кошельник, Святослав Кравчук, Ігор Лех, Андрій Мельник, Василь Пецентій та Андрій Турак.

Додамо: всього в обласній раді – 80 депутатів. З них 35 обранців громади не були зареєстровані і під час ранкового засідання. З детальними списками можна ознайомитися на сайті обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
СТИР Показати IP 30 Вересня 2015 20:56
Якого хрєна вони знов лізуть в депутати облради?Кінчати їх треба:в мішок і в Стир......
ДОКТОР Показати IP 30 Вересня 2015 22:42
У НИХ НАПАЛА СР@ЧКА
Вибори вибори Показати IP 1 Жовтня 2015 00:38
Депутати П ри
Це ти Показати IP 1 Жовтня 2015 01:59
коментар було видалено
псих Показати IP 1 Жовтня 2015 09:10
там все продумано
************* Показати IP 1 Жовтня 2015 09:46
Жити хочуть от і сматались....
ппц Показати IP 1 Жовтня 2015 11:09
От і робіть висновки перед виборами. Якого х...на йти в депутати і не ходити на сесію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus