USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кошти на ремонт дороги Луцьк-Львів від митниці не надійшли

8 Лютого 2016 13:45
Волинські митники не виконали план в січні. Відповідно, на спецрахунок, де акумулюють кошти для ремонту дороги Луцьк-Львів, не надійшло жодної копійки.

Про це йшлося під час оперативної наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 8-го лютого.

«Тут недопрацювали усі ми. В січні на 200 тисяч гривень недовиконала план митниця. Тому прошу активніше працювати з бізнесом», - попросив губернатор.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКА МИТНИЦЯ ПОКЛАЛА ДО ДЕРЖБЮДЖЕТУ МАЙЖЕ 5 МІЛЬЯРДІВ

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало, що на ремонт дороги Луцьк-Львів необхідно приблизно 0,5 мільярда гривень. З цієї суми вже назбирали п’яту частину. Зауважимо, що надходження на спецрахунок є половиною коштів від перевиконання митниками поставлених планів, таку новацію запровадили торік й якості експеримента.

Як нещодавно завив Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, ремонт траси н-17 Львів - Луцьк через Радехів буде завершено в першій половині 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Та не партесь Показати IP 8 Лютого 2016 17:26
почекаем ще 25 рокiв
Анонім Показати IP 8 Лютого 2016 18:14
Де логіка? На ремонт дороги Луцьк-Львів беруть гроші з митниці. Мабуть спочатку потрібно відремонтувати дороги до самої митниці. Щоб водії які їдуть до митниці і гості із-за кордону хотіли приїзджати сюди, а не мучились.І не боятись що можуть залишитись без колес. Маю наувазі дорогу Луцьк-Устилуг.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus