USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Любомльська ОТГ поповниться ще однією сільрадою

4 Лютого 2017 12:00
На Любольщині дві сільські ради визначились, з ким об’єднануватися в територіальні громади: Полапівська увійде до Рівненської ОТГ, а Куснищанська до Любомльської ОТГ, інформує КОРДОН.

На сесії Куснищанської сільської ради 1-го лютого очільник громади Петро Куран зазначив, що до них надійшло дві пропозиції щодо об’єднання: від Любомльської міської та Головненської селищної рад.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, донедавна своєрідною розмінною монетою залишалися на Любомльщині 2 сільради – Куснищанська та Згоранська. Згідно з планом, вони мали б увійти до громади з центром в селищі Головне. Але донедавна ці села ще вирішували, з ким об’єднатися. Адже всім хотілося «посвататися» з багатими.

Після обговорення депутати одноголосно прийняли рішення про приєднання Куснищанської сільради до Любомльської міської об’єднаної територіальної громади з центром в місті Любомль.

Нагадаємо, депутати Полапівської сільської ради вирішили приєднатися до Рівненської об’єднаної територіальної громади.

Між іншим, Бірківська та Запільська сільради вже надали згоду про об’єднання з Любомлем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus