USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Новорічна» допомога для переселенців у Луцьку

26 Грудня 2014 10:36
Набори з гігієнічними засобами від Волинської обласної філії Всеукраїнської Благодійної Організації «Український фонд «Благополуччя дітей» вручили 70 сім’ям вимушених переселенців з Криму та Сходу України.

Спільна акція Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і Українського фонду «Благополуччя дітей» за підтримки ChildFundDeutschlande.V. відбулась вчора, 25 грудня.

Подарункові набори, які вручали сім’ям переселенців, містили в собі засоби гігієни. Зокрема рушники, зубні пасти і щітки, пральний порошок, мило, шампунь тощо. В залежності від того, скільки в сім’ї дітей, визначали кількість наборів для них.

Мер Луцька Микола Романюк запевнив, що міська влада докладає і докладатиме максимум зусиль для того, аби зробити умови перебування переселенців на Волині комфортними. Зокрема, першочергово, зі слів міського голови, слід зайнятись питанням дітей, які навчаються в дошкільних навчальних закладах і школах:

«Я цього не пробачу нікому, якщо десь звертались з питаннями по дітях, і якісь проблеми не були вирішені. Бо турбота про дитину – це наша основна турбота».
Наостанок привітав присутніх з наступаючими новорічними та різдвяними святами, побажав миру та злагоди і висловив сподівання, що війна припиниться найближчим часом:

«Сподіваємось, що скоро наступить мир. І не ми вас будемо запрошувати, а ви нас. Накриватимете стола і разом святкуватимемо».

Голова Волинської обласної філії Всеукраїнської Благодійної Організації «Український фонд «Благополуччя дітей» Валерій Петрович, своєю чергою,зауважив, що організації хотілось би допомагати особам, які вимушено покинули свої домівки у речах більш глобальних, таких як освіта, медицина тощо. Проте багато сімей мають потреби в елементарних, на перший погляд, речах. Оскільки вони, здебільшого, залишали домівки не забираючи всіх пожитків з собою.
Голова Волинської обласної філії Всеукраїнської Благодійної Організації «Український фонд «Благополуччя дітей» Валерій Петрович
Голова Волинської обласної філії Всеукраїнської Благодійної Організації «Український фонд «Благополуччя дітей» Валерій Петрович
До слова, надання допомоги для осіб, які опинились у скрутних обставинах, є зовсім неодноразовим, адже фонду вже вдалось надати необхідних речей для жителів східних регіонів України, де ведуться бойові дії, на суму в 65 тисяч євро.

Першим гігієнічні набори вручив особисто міський голова багатодітній сім’ї з Євпаторії, яка виховує 9 дітей.
Також допомогу отримала сім’ї Оксани Огієнко та Людмили Щербак, які виховують по 4 дітей.
Директор Волинського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Леонід Савчук
Директор Волинського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Леонід Савчук
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 26 Грудня 2014 10:42
Виходить наш мер таки паінька. А чого фотки жовті якісь. Жовтуха ?
ася до Лучанин Показати IP 26 Грудня 2014 11:03
коментар було видалено
Анонім до ася Показати IP 27 Грудня 2014 01:41
коментар було видалено
месник Показати IP 26 Грудня 2014 11:11
Волинський Супер герой РОМАМЕН- він завжди там, де його не просять))) мало того шо він Лучанам по вухам їздить, тепер на пересиленців переключився!!! Логічно, адже Лучани вже знають що собою представляэ РОМАМЕН!!! А вибори не за горами!!!!))
Переселенець Показати IP 26 Грудня 2014 11:51
Дед Мороз -красный нос, догодайтесь с одного раза, кто это?
Лучанка Показати IP 26 Грудня 2014 13:05
Наш заклад теж допомагає переселенцям. Але не піариться на цьому. Є така притча: багатий здарував бідному чоботи і при зустрічі щоразу питає . чи вони йому не тиснуть. на що бідний каже - чоботи ні. твоє слово тисне...
Джулія Показати IP 26 Грудня 2014 14:24
А мило ТМ "Невская косметика" на одному з фото тільки мені око ріже?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus