USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині – новий військовий прокурор

9 Жовтня 2015 13:07
Вищим військовим чинам області представили нового військового прокурора Луцького гарнізону.

Представлення відбулося сьогодні, 9 жовтня, в обласній державній адміністрації.

Так, наказом Генерального прокурора України від 1 жовтня, військовим прокурором Луцького гарнізону став Євген Олександрович Давидов. До призначення на Волинь, Євген Давидов працював заступником військового прокурора Кіровоградського гарнізону Південного регіону.
На захід прибули військовий комісар області полковник Роман Кулик, заступник командира по роботі з особовим складом військового аеродрому майор Андрій Вдовіцин, начальник Луцького прикордонного загону підполковник Олександр Мейко, командир луцьких нацгвардійців майор Василь Гуртовський, прокурор області Дмитро Чепіжак, заступник начальника УМВС області Анатолій Петрушин, начальник УСБУ області полковник Юрій Фелонюк, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик та інші.

У військовій прокуратурі запевняють: новий очільник військової прокуратури Луцького гарнізону є досвідченим фахівцем і має бездоганну репутацію. Також, переконують він «в змозі дати рішучий опір злочинності у військовому середовищі Волині»: корупції, злочинам вчиненим проти інтересів держави.

Сам же Євген Давидов під час представлення зазначив, що зобов’язується належним чином виконувати свої службові обов’язки із забезпечення законності у ввіреному регіоні.

Голова ОДА Володимир Гунчик також повідомив, що нового військового прокурора представлять представникам виконавчих органів влади під час чергової оперативної наради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ФигВам Показати IP 9 Жовтня 2015 15:16
Грозный-то какой на фото, не хуже предшественников! "Погодите, не спешите, я вас мигом проглочу! Проглочу, затопчу, не помилую!" (Корней Чуковский). Пора опять начинать писаться в штаны...
Лучанин Показати IP 9 Жовтня 2015 16:13
А де керівництво 14 бригади ? Найбільшого війсьового формування на Волині . Чи цей прокурор для них не указ ?
Коршун М.В. до Лучанин Показати IP 9 Жовтня 2015 18:54
З самого початку своєї діяльності на Волині - нехтує діючими вїйськами ,які безпосередньо займаються обороною держави. На представлення прийшли "видатні"кабінетні військові з обручками на руках. Де представник від 14 бр. ???
анон до Коршун М.В. Показати IP 10 Жовтня 2015 16:13
Звісно нехтує адже він приіхав не дружити а садити!!!
СПРАВЕДЛИВИЙ Показати IP 9 Жовтня 2015 23:55
ПОКАРАНІ ВІЙСЬКОВІ МАРОДЕРИ СПЕЦПІДРОЗДІЛІВ ЯКІ РОЗГРАБИЛИ ДЮТІ ФРІ В ДОНЕЦЬКОМУ АЄРОПОРТУ,ЯКІ ПРИЇХАВШИ В КІРОВОГРАД КУПЛЯЛИ КВАРТИРИ ТА МЕРСЕДЕСИ КУБІКИ. ПРОКУРОР ЧУВ ПРО ЦЕ ЧИ НІ, ЧИ ОЧІ НЕ БАЧИЛИ ВУХА НЕ ЧУЛИ.
Олександру Миколайов Показати IP 10 Жовтня 2015 00:45
СЛАВА!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus