USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Попри заборону у Луцьку по Соборності – успішне будівництво

19 Лютого 2016 22:10
Незважаючи на численні заборони, незаконне будівництво у Луцьку по проспекту Соборності, 22 б таки продовжується. Не зупинили будівництво і штрафи з чотирма нулями.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

На комісії представник Архбудконтролю інформував, що цього року провели 14 позапланових перевірок та одну планову.

І однією з найрезонансніших справ є самовільне будівництво по проспекту Соборності 22 б. Попри те, що на будівельника наклали штраф та дали припис, роботи не припиняються.

Як повідомили під час засідання комісії, перший штраф сягав 130 тисяч гривень за незаконне будівництво. Штраф тоді сплатили. Пізніше наклали другий – в сумі 25 тисяч за невиконання припису, проте й це не зупинило забудовника.

Своєю чергою, нагадаємо, що свого часу у міськраді переконували, руйнування прилеглого будинку по Соборності 22 б зупинилося, оскільки припинилися і будівельні роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
111 Показати IP 19 Лютого 2016 23:37
Цих конч* них нічого не зупинить. Це ж б*дло.
Лучанин Показати IP 20 Лютого 2016 00:17
Найшли який штраф накласти - 25 тис грн ... смішно ... вартість 2...3 м_2 ...
Проспект Волі Показати IP 20 Лютого 2016 01:03
І біля Гранд Волині на проспект Волі ж незаконно будують! Тільки назву поміняли на якусь Luceoria.Там же газова заправка, документи і дозвола на будівництво писали що відсутні! порішали...?
Че до Проспект Волі Показати IP 20 Лютого 2016 16:46
Дуже правильно помічено на рахунок газової АЗС тільки викревлено не в ту сторону. За планами забудови там має бути вже давним давно(рішення прийнято ще здається за каденції Шиби) багатоповерхівка, також даний план передбачає забудову схилу далі по Глушцю в сторону ВОДА, багатоповерхівками. А ось саме власники сумнозвісної мережі АЗС(пожежа на нафтобазі) в суперечці всім нормам що до газових АЗС, і без жодних дозволів втулили там дане чудо. Тому не потрібно викручувати факти, або щось вигадувати якщо не в курсі.
ХХХ Показати IP 20 Лютого 2016 01:11
Хватить скавунчати. Роздувають з мухи слона. В даний момент будівництво секції яка має розташовуватись біля 20 будинку не ведеться, оскільки розробляється проект укріплення даного будинку. А те що він руйнується вина чудо будівельників які його будували і "економили(крали) на матеріалах" і перші тріщини були зафіксовані ще в далекому 1994 році. Тому можете сказати спасибі що ваш будинок вам укріплять. А весь цей шабаш з навіюванням дуже комусь вигідний, хороша земельна ділянка не в "тих руках" плюс горлопани яким нічим зайнятись, себе корисними хочуть відчути. А в Луцьку кожен клапоть землі вже розписано, от і гризуться пани за земельку різними способами.
Anonymous до ХХХ Показати IP 20 Лютого 2016 09:50
Скавунчиш тут, підгавкувачу, ти! Х*р вам дадуть ту буду добудувати, земля під ногами горіти буде, самі на своє "Буратіно" полізете, і головою вниз, поки люди до вас не добралися. За руйнування житла треба ВІДПОВІДАТИ!
ххх до Anonymous Показати IP 20 Лютого 2016 14:59
О півник причомний закукарікав що ти зробиш "тля"? Хі ба що так і далі будеш кнопки тицяти, ну в найкращому варіанті може в якомусь стаді почнеш волати бо сам ти нуль. Чи може ти з тих хто думав що самий розумний і купиш в цьому будинку квартиру (Соборності 20) , як це було коли будували Буратіно і захочеш за халупу без ремонту в 4 рази більше від ринкової вартості? Хто не в курсі то під-час будівництва ТЦ Буратіно жильцям будинку було запропоновано викупити їхні квартири які знаходяться безпосередньо на впроти будівництва по ціні вищій ринкової вартості на 20% (такою пропозицією скористались мої родичі і решта адекватних людей). Проте знайщлись "ділки" які як кажуть захотіли "зруби по легкому" і вирішили що в них це вийде, придбали квартиру з виходом одного вікна на будівництво (саме його типу "замурували" хоча вони програли навіть у верховному суді) і захотіли щоб їм заплатили за неї в 4,5 разів більше ринкової вартості. Так от півники такий варіант не пройде. Добудують новий ЖК а Соборності 20 укріплять і будуть жильці "довольні" , а вам махінаторам і горлопаям урветься.
лучанин Показати IP 20 Лютого 2016 08:21
Будує Романюка син за якого Ви так дружньо голосували!!!
ВВВ Показати IP 20 Лютого 2016 09:12
одну квартиру віддадуть як штрафи - решту узаконять і продадуть по космічних цінах
Олекса Показати IP 20 Лютого 2016 10:10
Тактож під патронатом мера проходить те будівництво. Бридко стає як усвідомлюєш весь цинізм влади
Дарт Вейдер Показати IP 20 Лютого 2016 10:21
Хай ще років надцять буде там с*ач. Правда? Жителі сусідніх будинків хоч раз вийшли щоб прибрати ту територію чи посадити хоч дерево. Усім плювати до того часу поки не почнуть щось будувати. Краще городами засадити!
Анонім до Дарт Вейдер Показати IP 20 Лютого 2016 13:58
це вже давно приватна власність - якого милого жителі мають прибирати територію холуїв? власника штрафувати треба було
Рогі Яцилап до Анонім Показати IP 20 Лютого 2016 16:51
А власник винуват лиш в тім, що будуватися він став на Україні. Бо в нас як щось хто із хоче що зробити, то два мільйона палок в колесо втинкуть! Стояв будинок валився всім пофіг. почали будувати ,украпліяти, налетіло!
Че до Анонім Показати IP 20 Лютого 2016 16:56
От і хорошенько пирішили. Ділянка приватна "вже давно" хай інвестор будує далі. А будинок на Соборності 20 теж приватизовано "халуями"( з твоїх слів - заміть) відповідно самі його хай і зміцнюють.
КУМ Показати IP 20 Лютого 2016 12:41
А ви там були,писаки.Будують офісний центр,який до того будинку не має відношення,а егоїст поки що ні,бо будуть укріплювати ту стіну будинку.Ось і все.
Олександр Гонсьор Показати IP 20 Лютого 2016 13:40
Один творить своє мистецтво, а сотня дармоїдів хоче розрушати та перешкоджає творінню, тому що ЖАБА даве. Невже не надоїло жити в обідраному та не добудованому місті ??? Розберіться в собі, переборіть свою заздрість, займіться своїми особистими справами, та залиште у спокої творців. Адже саме вони розбудовують інфраструктуру твого міста, прикрашаючи тим самим й збагачуючи його. Робіть Луцьк привабливим для себе та туризму !!!
Бпп Показати IP 20 Лютого 2016 14:49
На укрнеті повідомлення забудовника , що є всі дозволи на це будівництво. То де ж правда???
Олександр Гонсьор Показати IP 20 Лютого 2016 18:06
Один творить своє мистецтво, а зграя дармоїдів і недоумків хоче розрушати та перешкоджає творінню, тому що ЖАБА даве. Невже не надоїло жити в обідрано-занедбаному та не добудованому місті ??? Розберіться в собі, переборіть свою заздрість, займіться своїми особистими справами, та залиште у спокої творців. Адже саме вони розбудовують інфраструктуру твого міста, прикрашаючи тим самим й збагачуючи його. Робіть Луцьк привабливим для себе, гостей та туризму !!!
Сергій Показати IP 21 Лютого 2016 01:16
Дозвола є , просто когось , дуже давить жаба. На підтвердження слів зайдіть в центр продаж!
Mauser Показати IP 21 Лютого 2016 16:31
Міська влада в долі точно, штраф наклали, порішали на все забили і нову цеглинку на будівнцві приліпили. І все по кругу. Спочатку строять а потім документи роблять.
Кіра Показати IP 22 Лютого 2016 13:40
Люди займіться своїми справами. Що поганого в будівництві?будинок укріплять, новий збудують, людям будуть нові квартири!!! Чого цеплятися до забудовників? А хто заробить на квартирах, то будь-ласка , тож не за дякую вони розпочали будівництво.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus