USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Боголюбах вдруге пограбували будинок інваліда без ніг

2 Грудня 2016 16:19
У приміських селах почастішали грабежі, але постраждалі скаржаться, що поліція не реагує на заяви про злочини.

Про це стало відомо під час позачергової, 9 сесії Волинської обласної ради, яка відбулася 1 грудня.

Заступник голови облради, депутат Олександр Пирожик звернувся із запитом до очільників правоохоронних структур області щодо бездіяльності працівників Луцького райвіділу поліції. Зокрема, він повідомив, що в селі Боголюби і інших так званих «царських селах» почастішали крадіжки і грабежі.

«Як правило, в поліцію не подають ті хто незаконно збагатився. Але водночас страждають прості люди. До прикладу, зловмисники обікрали в селі Боголюби будинок інваліда без ніг, який разом з сином останню копійку вкладають в будівництво. Коли вони звернулися до правоохоронців, їм відповіли, що ніхто не приїде, бо немає кадрів і бензину. За кілька днів цю будівлю знову обікрали, бо по першому факту правоохоронці не відреагували. І друга крадіжка не розслідується», - переконує депутат.

Тож він просив звернути увагу на це контролюючі органи. Депутати підтримали запит колеги.

До слова, представники Консультативної ради при прокуратурі Волинської області розповіли, що до них надходить чимало скарг на бездіяльність поліції. Зокрема, є чимало випадків, коли працівники поліції не реагують на заяви про злочин.

А депутати облради просять Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова звільнити головного поліцейського Волині Петра Шпигу через блокування розслідування щодо незаконного проникнення в кабінет ректора ЛНТУ.

ЧИТАТИ ЩЕ: В ПОЛІЦІЇ ЗАТЯГУЮТЬ З РОЗСЛІДУВАННЯМ НЕЗАКОННОГО ПРОНИКНЕННЯ В КАБІНЕТ РЕКТОРА ЛНТУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ОПЕР Показати IP 2 Грудня 2016 16:51
МІСТІ ЛУЦЬК ДУЖЕ БАГАТО КРАДІЖОУ ЧОГ ВІН НЕ ЗВЕРНЕТЬСЯ ЩОБ ЗВІЛЬНИЛИ НАЧАЛЬНИКА МІСЬКОГО ВІДДІЛУ КІПУКА9 ПАРТІЙНИЙ ІНТЕРЕС НЕ ТОЙ ІХ ПАРТІЙНИЙ ПІДГОДОВУВАЛЬНИК НЕ МОЖНА
Горець Показати IP 2 Грудня 2016 22:36
Треба формувати місцеву дружину - озброєні травматами і мисливською зброєю та наручниками вони зможуть трохи половити тих щурів і встановити лад та посіяти страх серед грабіжників. Певна річ всі будинки мають обладнуватись GPS-системами оповіщення. (3500-5500грн)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus