USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцькій міськраді – новий начальник відділу

1 Жовтня 2015 15:17
З 1 жовтня 2015 року Юрія Олександровича Маслюка призначили на посаду начальника відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради по переводу з управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Волинській області.

Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова Микола Романюк.

Нагадаємо, відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень у сфері архітектурно-будівельного контролю та удосконалення містобудівного законодавства» передбачено органам місцевого самоврядування утворити та забезпечити функціонування окремого органу - відділу державного архітектурно-будівельного контролю з 1 вересня 2015 року. Під час червневої сесії міської ради, депутати прийняли рішення про створення такого структурного підрозділу.

Метою діяльності нового відділу є забезпечення реалізації державної політики у сфері архітектурно-будівельного контролю, дотримання замовниками, проектувальниками, підрядниками та експертними організаціями вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, державних стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт, збереження та забезпечення порядку у будівельній галузі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучани Показати IP 1 Жовтня 2015 15:21
Призначили людину,яка виховувалась великим хабарником Шнитом Тарасом.
петя Показати IP 1 Жовтня 2015 16:12
Створили ще одну сходинку на довгій корупційні драбині
Анон Показати IP 2 Жовтня 2015 09:18
Якби там не було, але відділ потрібно було створити згідно Законом України
Варюриста Показати IP 11 Жовтня 2015 16:21
А створювати згідно закону не обов'язково!!! То може громаду знову дурять???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus