USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на авторозв'язці встановили чергову «окрасу» міста

1 Листопада 2016 22:25
Чергова прикраса на вулицях міста від луцьких забудовників - газорозподільчий пункт для мешканців нового житлового комплексу встановили посеред площі з кільцевим рухом поблизу кінотеатру "Промінь" у Луцьку.

Лежаки замість лавок та головні убори на місці ліхтарів - лиш початок впровадження хай-тек технологій у місті, - йдеться у сюжеті на телеканалі "Аверс".

Наскільки ця споруда безпечна для містян і хто за неї відповідає - незрозуміло, проте, яка її естетична цінність, розповів колишній архітектор обласного центру Євген Ходаковський.

"Це технічна споруда, вона повинна мати відповідний вигляд, але не такий, як зараз - халабуда, пофарбована у жовте, на незрозумілих стовпчиках", - переконаний архітектор.

Як не намагалися приховати споруду за деревами, її стиль всеодно на виду у тисяч лучан. До слова, Євген Ходаковський не знає, до якого ж стилю віднести це творіння.

"Є такий стиль хай-тек, але у Європі він виглядає зовсім по-іншому. Тому, на мою думку, це звичайний недогляд. Не знаю, що там з мережами, але вигляд не радує око", - резюмує експерт.

У ПАТ "Волиньгаз" повідомили, що газорозподільний пункт таки належить житловому комплексу по сусідству. Детальнішу інформацію у службі щодо того, хто дозволив встановлення споруди у її теперішньому вигляді, погодилися надати після спеціального запиту.

Нагадаємо, нещодавно на цьому ж місці у котлован, який рили на кільці, впав і загинув чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Анонім Показати IP 1 Листопада 2016 23:03
стиль називається "хай Так"
Не смішіть до Анонім Показати IP 2 Листопада 2016 07:51
це звичайна газорозподільча будка нчим не краща і не гірша ніж 100 таких які є по всьому місту тай усій Україні.....Те що її малиб огородити це вже інша справа...
Олена до Анонім Показати IP 2 Листопада 2016 10:42
Лучани, вам що скучно і нема до чого до@батись??? Звичайна газорозподільні будка. Знайшли що обговорювати: в мене шок. Як кажуть: "поганому танцорові завжди @йця мішають". Таке відчуття, що проблем інших в місті не існує, все чудово і навіть про електронні декларації забули)))
12345 Показати IP 1 Листопада 2016 23:50
"аби як" - ми зробили і на по хе... як це виглядає (головне гроші волиньгаз заробив)
Лучанин Показати IP 1 Листопада 2016 23:57
окраси європейського міста.....
Люцьк !!!!!!! Показати IP 2 Листопада 2016 01:20
Чекаємо тепер на пяного мажора на іномарці, який знесе цю "історичну споруду" ))))))))
Люцьк ! Показати IP 2 Листопада 2016 01:23
Чекаємо свіжих селфі на фоні цієї "історичної споруди" !!!!!!! )))))))
паХан Показати IP 2 Листопада 2016 07:25
Можливо вони чимось всетаки прикриють своє творіння!?
Петро Показати IP 2 Листопада 2016 08:59
Лучани! Невже хтось думає, що це зробили без дозволу "мера" Романюка Миколи. Ось так "вмілий господарник" спотворює місто, але за це певно отримав грошики в свій маленький карман! Лучани ви госолували за Романюка ось Вам і результат, і далеко не останній.
Луськ Показати IP 2 Листопада 2016 09:21
Велике село вже з газом!
Любарт Показати IP 2 Листопада 2016 09:49
Сюрприз ! Насправді це нове відділення консультаційного центру по енергоефективності та енергозбереженню.Тут кваліфіковані спеціалісти, що пройшли навчання у міжнародних компаніях, зможуть надати повноцінну інформацію щодо економії енергії. Колір та місце були вибрані свідомо, щоб жителям та гостям було приємно спостерігати, що в Луцьку можна побачити, як на практиці реалізовуються всі задуми й плани стосовно створення енергоефективності. Незабаром відбудеться урочисте відкриття.
33 Показати IP 2 Листопада 2016 10:07
Пам' ятник- символ газової залежності. Ще на декілька мільйонів в рік стали енергозалежнішими.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus