USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька можна буде заряджати ґаджети від сонячної енергії

12 Серпня 2016 17:51
"Сонячне дерево", за допомогою якого можна буде підзарядити ґаджет енергією сонця, встановлять на вулиці Лесі Українки.

Про це у програмі Волинської регіональної дирекції НТУ "Відкрите місто" розповів перший заступник міського голови Тарас Яковлев, - пише Конкурент.

З його слів, до Дня Незалежності частину вулиці Лесі Українки (до Кривого Валу) планують завершити. На розі вулиць облаштують сквер, також на Лесі Українки встановлять нові лавки і дерево, від якого можна буде зарядити будь-який ґаджет.

Як повідомив Яковлев, встигнути з ремонтними роботами до серпневих свят хочуть й на вулицях Замковій, Плитниці, Кафедральній. Там також будуть два сквери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ура Показати IP 12 Серпня 2016 20:33
Стратегічне досягненя луцької міскради, гідне рекордів Гінеса
лучанка Показати IP 13 Серпня 2016 00:43
чим більше наближається день незалежності, тим більш халатною є робота працівників, які кладуть бруківку. Це ж неозброєним оком видно...... Вже б краще в строки не вписалися..... Аби якісно
Балану Показати IP 13 Серпня 2016 15:43
А де можна по**яти на Л.Українки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus