USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волонтерам Волині дали 30 тонн пального, ті - вперше чують

28 Січня 2015 09:56
Волонтери Волині дізнавались у очільника області Володимира Гунчика, хто отримав 30 тонн пального, яке влада виділила для поїздок у зону АТО.

Зустріч волонтерів з Володимиром Гунчиком відбулась у вівторок, 27 січня. Про це інформують наші колеги з Громадського. Волинь.

Голова області зазначив, що у проект бюджету заклали певну суму коштів для того, щоб забезпечити пальним волонтерські організації.

«Ми надали волонтерам близько 30 тонн солярки», – зазначив Гунчик. Однак, волонтери, які постійно возять гуманітарну допомогу бійцям на схід, ніколи не чули про це пальне.

«Ми стільки разів їздили на схід, але нам ніхто нічого не надавав», – зазначила координатор волонтерської організації «Волинь. SOS» Тетяна Должко.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Цікава Показати IP 28 Січня 2015 10:02
Так кому ж таки дали? Бо з тексту виходить, що не дали тільки Тані Должко - більше ніяких тут свідчень і думок.
Матвій Показати IP 28 Січня 2015 10:06
Самообороні - хіба ж не ясно?)
до до Матвій Показати IP 28 Січня 2015 16:36
Щоб ті Бурштин їздили копали
Оля Показати IP 28 Січня 2015 10:38
Для чого Президент призначив таке хамло як Гунчик керівником області? ПОЗОРИЩЕ!!!! Відсудні елементарні вміння розмовляти з людьми, спокійно, врівноважено доводити свою думку, дії. Так зверхньо відноситись до волонтерів та не поважати - це прояв слабкості і неповаги як очильника області, так і керівництва держави (адже Президент призначає голів ОДА).
Свідок Показати IP 28 Січня 2015 10:46
Благими намірами вистелена дорога самі знаєте куди...... По-перше, якщо навіть волонтери отримують ці 30 тон... вони прозвітують про те, як було використане це пальне..... По-друге, волонтерський рух в усьому цивілізованому світі повинен бути відокремлений від ДЕРЖАВИ, бо це уже залежність, ну і, навіщо ДЕРЖАВІ (в особі Гунчика, якого призначив Порошенко, якого вибрали українці більшістю голосів) надавати пальне волонтерам.... якщо безпосередній обов"язок влади забезпечувати військо, що боронить територіальну цілісність країни усім необхідним????????? Куроче -- кому війна,а кому, як кажуть, МАТИ РІДНА..... Ну, і, вибаШте пробаШте, але по-третє, ЧОМУ Бут-Гусаїм не в зоні АТО..... адже зараз якщо здоров"я не дозволяє в ЗСУ, можна, добровольцем.... Патріот грьобаний)))))))? Слава ВОЇНАМ!!!
дідо Показати IP 28 Січня 2015 11:09
землю волонтерам коли дадуть? коли пільги дадуть?
123 до дідо Показати IP 28 Січня 2015 14:38
ніколи
Анонім Показати IP 28 Січня 2015 12:40
Волонтéр (фр. volontaire (доброволець) → лат. voluntarius → лат. voluntas (вільне волевиявлення) → лат. volō (бажання, намір)) — добровільний помічник. Це люди, які цілком безоплатно займаються громадською діяльністю. (Вікіпедія). А не за пальне, гроші чи земельні ділянки!!!
??? Показати IP 28 Січня 2015 21:27
Що не день то сенсація, диз пальне волонтерам якого ніхто не бачив , зловживання з вико- ристанням коштів призначених на АТО головами РДА про які ніхто не чув . Не голова ОДА а ходяча сенсація.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus