USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Волинська ОДА не може передати санаторій «Журавка» ЛНТУ

8 Січня 2017 12:56
Для отримання в користування цілісного майнового комплексу санаторію-профілакторію "Журавка" Луцькому національному технічному університету необхідно звертатися до Державного агенства лісових ресурсів України.

Про це йдеться у відповіді на запит депутата Волинської обласної ради, ректора ЛНТУ Петра Савчука.

Як повідомили у Волинській ОДА, санаторій знаходиться в оперативному управлінні Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства та на балансі державного підприємства "Колківське лісове господарство". Органом управління цим майном є Державне агентство лісових ресурсів України, тому, як пояснюють у відповіді, порушене в запиті питання не належить до компетенції обласної державної адміністрації.

Також в ОДА повідомили, що відповідно до частини 1 статті 7 Закону України "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності" санаторії та профілакторії не підлягають безоплатній передачі.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Луцький національний університет готовий залучити грантові кошти на відбудову санаторію в Журавичах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
толку з Показати IP 8 Січня 2017 13:57
того.що вже передали будинок офіцерів.
Теремно Показати IP 8 Січня 2017 17:46
За знищений будинок офіцерів хтось має відповісти. Хіба можна передавати колишній санаторій людям, які не вміють цінувати і берегти зроблене попередеіми поколіннями?1 ЛНТУ має саме таку підпсовану репутацію.
Анонім Показати IP 9 Січня 2017 12:46
про**рає все шо можна !!!! базу на о.Світязь довести до путя неможе!!!! зато санаторій подавай!! ДИВНО!!!! за опалення немають чим платити. закрили до березня університет!!!!!! базу відпочинку на о.Пісочне с.Буцин пр**рав!!!!! все що від попередників залишилось так і стриже капусту!!!не вкладаючи ні в що коштів!!!!! МАРОДЕР!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus