USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Митниця «Ягодин» може пропускати в 2-3 рази більше машин, ніж зараз

1 Вересня 2015 17:24
Величезні черги й довготривалі огляди – усе це через неналежну організацію роботи митників. Втім, ситуацію можна змінити, - у цьому впевнений головний виконувач обов’язків начальника Волинської митниці Юрій Мацібора.

Про це йшлося під час круглого столу керівника митниці Юрія Мацібори з представниками бізнесу та громадськості вчора, 31-го серпня, в приміщенні ДВС на Волині.

«Я бачив, які там довжелезні черги. Усе це через те, що неналежно організована робота. Зараз за добу пропускають 200-300 автівок, втім, можливість – 600 машин. Усе відразу не зміниш, але процес буде йти на покращення», - запевнив посадовець.

Громадські активісти попросили зважити й на ситуацію із хабарництвом, мовляв, було таке, що митники мали списки із справними «платниками», яких оминав огляд, інші ж могли годинами потерпати від надмірної уваги контролерів.

Окрім того, присутні під час конференції попросили привести вигляд митниці у належний стан та звернути увагу на вбиральні, яким далеко до європейських стандартів.

З цього приводу Мацібора відповів, що коштів на розвиток взагалі не передбачено, але питання хочуть вирішити завдяки інвесторам і над цим вже працюють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
віка Показати IP 2 Вересня 2015 15:40
Наведіть порядок з зеленим коридором для легковиків!!!! В прикордонників черга коштує 500 грн.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus