USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Які інвестиційні проекти втілюють на Волині

7 Жовтня 2015 11:59
Понад 95 мільйонів гривень державного фонду регіонального розвитку передбачено на реалізацію 24 інвестиційних проектів на Волині.

Про це йшлося під час наради у голови облдержадміністрації з головами районних державних адміністрацій, міськими (міст обласного значення) головами з питань реалізації інвестиційних проектів фонду регіонального розвитку 2015 року та стан підготовки проектів 2016 року 7 жовтня.

Як повідомила виконувач обов’язків начальника управління капітального будівництва Лілія Павлова, загальний обсяг коштів державного фонду регіонального розвитку, які спрямовуються на фінансування 24 проектів 2015 року, виділено 95,688 мільйона гривень. Окрім цього, передбачено співфінансування коштами місцевих бюджетів у сумі 15,331 мільйона.

За станом на 7 жовтня на казначейські рахунки надійшло 43,132 мільйона гривень. За 13 інвестиційними проектами передбачені тендерні процедури закупівлі робіт. Лише за 4 об’єктами досі необхідно провести процедури розкриття тендерних пропозицій. Серед них – об’єкт у Нововолинську (теплопостачання південно-східного мікрорайону міста), будівництво ДНЗ у Ківерцях, будівництво спортзалу у Старому Чорторийську Маневицького району та будівництво двоповерхового приміщення дитячого садка у селищі Ратне.

Ще за 11 об’єктами не передбачається проведення тендерних процедур закупівлі робіт. Високий рівень готовності спостерігають на будівництві школи у селі Житнівка Камінь-Каширського району, мереж водовідведення мікрорайонів Вересневе та Малоомелянівського масиву у Луцьку, реконструкції приміщення на вулиці Драгоманова, 22 у Ковелі, будівництві приміщення ДНЗ у Березовичах та реконструкції Заболоттівської районної лікарні №2 Ратнівського району.

Завершити роботи щодо фінансування інвестиційних проектів планують цьогоріч до 15 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus