USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Нововолинці хочуть нічний автобус, щоб встигнути на київський потяг

2 Лютого 2017 11:31
Жителі Нововолинська не мають змоги вчасно приїжджати до нічного потягу.

Про це стало відомо під час чергового засідання 10 сесії обласної ради 2 лютого.

Депутат Ірина Вахович повідомила, що до неї звернулись депутати міської ради Нововолинська з проханням сприяння у відкритті автобусного маршруту сполученням Нововолинськ-Володимир-Волинський (залізничний вокзал). Просять вони цей маршрут, аби мати змогу доїхати на потяг № 142 Львів-Київ, який відправляється о 00:46 з Володимира-Волинського. Крім того, є питання, як доїхати пасажирам потягу № 141 Київ-Львів, який прибуває о 01:23 у Володимир-Волинський.

Оскільки автобусний маршрут Нововолинськ-Володимир-Волинський відноситься до приміських маршрутів, то організація таких перевезень відноситься до компетенції обласних державних адміністрацій.

За інформацією виконавчого комітету Нововолинської міської ради, ще 24 травня минулого року оголошено конкурс на маршрут № 72 Володимир-Волинський-Нововолинськ та № 258 Володимир-Волинський – Коритниця (через Устилуг), розкладом руху яких передбачено заїзд та відправлення до залізничного вокзалу міста Володимир-Волинський в нічну пору доби. Однак перевезення так і не здійснюються.

Тож нововолинці просять вирішити згадане питання. Колеги запит підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus