USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Хрінниках «ганяли» на джипах. ФОТО

2 Липня 2012 18:13
Поблизу Хрінницького водосховища на Рівненщині вдруге відбувся міжнародний фестиваль джиперів, позашляховиків та квадроциклів на проходимість «JEEP Fest». Цьогорічне дійство зібрало 13 команд, а перемогу здобули представники Любомля із Волині.

Про це 30 червня «ВН» розповів один з організаторів заходу Сергій Дунас.

З його слів, цьогорічні змагання зібрали 13 команд, з них 2 – на квадрациклах, решта - позашляховики. «Планувалося, що вони за результатами двох етапів визначать найкращих, але провели лише перегони біля ГЕС», - поінформував Дунас.

Другий етап – перегони в кар’єрі поблизу місцевого екс-аеродрому – скасували через нестачу тракторів. Як пояснив Дунас, коли авто учасника, для прикладу, застрягає у болоті – його витягує тягач. «Але цього року більше машин і було менше тракторів, то зробили лише один етап. На аеропорті мав бути цікавий етап. Підвели трактори. Один сам застряг, ще один – не завівся», - зауважив він.

Варто зазначити, що перший етап виявився непростим для багатьох учасників. Траса проходила через ділянку лісу з крутими спусками та підйомами і перетинала заболочену місцевість. Декотрі авто застрягали та чекали на допомогу.

А в болоті «сів» навіть трактор, який мав допомагати учасникам перегонів. Аби його витягнути довелося знайти потужнішого тягача.

Зрештою, як повідомив Дунас, перемогу в змаганнях святкували екстремали з Любомля, друге місце посіла команда з міста Дубно, третє – з Млинова Рівненської області. Окрім кубків та медалей, вони отримали грошові призи.

Загалом Дунас залишився задоволеним дійством. Сподівається, що фестиваль вдасться зорганізувати і в 2013 році. «Всім подобається. Багато людей прийшли подивитися. Ми перший провели в 2010 році, а в 2011 не вийшло, то багато людей просили провести цього року і таки вдалося організувати», - розповів він.



































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Міша Дубно! Показати IP 2 Липня 2012 21:20
Все було дуже суперово!!!! Тільки евакуатори були слабоваті!
wiking Показати IP 2 Липня 2012 23:23
Який населений пункт - такі й джипи
!!! Показати IP 3 Липня 2012 08:24
Серед всіх команд, а їх було аж одна! Перемогу здобула команда з Любомля. Вітаємо))
фанат Показати IP 3 Липня 2012 09:36
Тільки не зрозуміло чому на афіші писало "безкоштовно" а за вхід брали по 10 грн. та і брали з кого хтіли або кого зловили... організацію оцінив би дуже низько..
;) Показати IP 3 Липня 2012 09:37
І скільки машин втопили?
VSC Показати IP 3 Липня 2012 14:13
А Витку Януковича почему не пригласи?
:) Показати IP 3 Липня 2012 14:52
А він на такі гоночки не їздить... В них, все КрУчЕ
Володимир Показати IP 3 Липня 2012 16:08
Чому стільки їді.Потрібно було допомогти організаторам Підказати ,можливо нафіть фінансово посприяти.Критикувати ми всі мастаки,а от зробити щось самому клепок не вистачає.А сергій дунас молодець практично все зробив сам.А щоб не писати ахінеї всякої на слідуючий рік приєднуйтесь і організуймо спільно гарне свято.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus