USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Директор ЖКП лучан ображає, а Козюру ігнорує

8 Вересня 2010 12:59
Директор луцького житлово-комунального підприємства №3 Олександр Закревський у грубій формі спілкуються з лучанами, не хоче розмовляти з депутатами Луцької міськради та неякісно надає послуги з утримання будинків та прибудинкових територій.
Таку інформацію 8 вересня під час сесії Луцької міськради озвучив у запиті депутат Андрій Козюра.
Обранець каже, що до нього неодноразово зверталися лучани, які незадоволені рівнем надання послуг зазначеного ЖКП. Окрім цього, так як керівник підприємства спілкуються з лучанами у грубій формі, ображає їх честь та гідність.
Натомість, за словами депутата згідно з законодавством України, служба в органах місцевого самоврядування повинна здійснюватися на основі служіння територіальній громаді, верховенства права, демократизму і законності.
За словами Козюри, він пробував поспілкуватися з директором ЖКП №3, аби обговорити про можливі шляхи вирішення житлово-комунальних проблем Луцька. Проте, керівники зустрічі ігнорують, на телефонні дзвінки не відповідають, а про дату можливої зустрічі не повідомляють.
З огляду на це, депутат попросив провести службове розслідування щодо виконання директором службових обов’язків та у випадках встановлених порушень притягнути їх до дисциплінарної відповідальності. А для того, аби керівники навчилися чемно розмовляти – провести роз’яснювальну роботу щодо етики службовця та культури спілкування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Виборець Показати IP 8 Вересня 2010 20:12
Олександр Закревський дуже толковий дядько і Козюрі ще далеко до такого чоловіка.
фермер Показати IP 9 Вересня 2010 09:18
закревського в стойло,,,,,,,!!!!!!1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus