USD 40.72 41.10
  • USD 40.72 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

Готують конкурс на проект фонтану на Театральній площі

17 Травня 2012 15:54
Конкурс на кращий проект фонтану на Театральному майдані Луцька оголосили у мерії.

Про це йшлося 17 травня під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Як доповів начальник управління архітектури та містобудування міськради Юрій Казмірук, мета конкурсу – визначити кращу проектну пропозицію мистецького оформлення Театрального майдану.

З його слів, міська рада хоче створити неповторний образ головної площі міста. Мовляв, надаватимуть переавагу тим проектам, які відображатимуть традиції Волині.

На особисте переконання архітектора, добре було б, якби місце фонтану гармонійно доповнило пам’ятник Лесі Українці.

Конкурс розпочнеться 28 травня та діятиме протягом місяця. Переможців нагородять грошовими преміями.

Нагадаємо, вигляд Театрального майдану зміниться до Євро-2012.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Наталка Показати IP 17 Травня 2012 16:34
Фонтан як неповторний образ головної площі міста.....надаватимуть переавагу тим проектам, які відображатимуть традиції Волині......добре було б, якби місце фонтану гармонійно доповнило пам’ятник Лесі Українці.... Хм... цікаво... А що це б придумати? Може Лесин Дуб серед фонтану зробити? Чи замок посеред фонтану поставити, щоб водичка лилась? Чому саме продовження Волинських традицій? Для цього є гарний куточок старого міста! а в центрі хай буде щось новіше.... Проект Нового Цуму згідно традицій та історії не підбирали ж..
Лучанка Показати IP 17 Травня 2012 21:01
А куди подівся той проект, за яким Кривицький це корито збудувв, пригадую - на проект тоді було витрачено сотні тисяч гривень. І на підземний перехід в Кривицького був проект, сотні тисяч "відмив" Кривицький, отім розрили котлован, поклали кабелі для Аверса за державні кошти, зарили котлован і Кривицький з Кравчуком здивовано відбрехувались - ніякого підземного перходу не будували, була планова заміна кабелів. Старі маразматики - вкрадуть гроші і вже самі забувають, що і коли народу брехали.
Романюк Показати IP 17 Травня 2012 23:17
Якщо в міста немає грошей, то можна взяти приклад зі Львова, де біля йОперного театру зробили фонтан кілька років назад на 750-років міста за кошти МТС здається )) чому і б в нас таке не замутьохати?
колюня Показати IP 21 Травня 2012 18:33
і знову ті ж граблі! віночки -шаровари головне щоб у волинському !! стилі . а який же він фонтанний волинський стиль шановний пане головний архітекторе- дрімучий хуторянський

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus