USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

ЛПЕ судитиметься з міськрадою за маршрути

9 Березня 2013 09:45
Луцьке підприємство електротранспорту звернулося до суду з проханням частково скасувати рішення виконкому міської ради.

Так, наразі Луцький міськрайонний суд відкрив провадження у справі, - інформує Під прицілом.

ЛПЕ просить визнати нечинним та скасувати рішення конкурсного комітету з визначення перевізників Луцька по маршруту №9 «Теремнівська - Дружби Народів», який за протоколом конкурсного комітету від 17 грудня 2012 року закріплено за ПрАТ «Луцьке АТП 10701».

Окрім цього, комунальне підприємство вимагає визнати нечинним та скасувати рішення конкурсного комітету по маршрутах №№ 4, 15, 9а, 20, 15а, 24, 26, 30 в частині визнання КП «Луцьке підприємство електротранспорту» таким, що не відповідає умовам конкурсів.

Разом з тим, ЛПЕ вимагає укласти з ними договори на ці маршрути.

Як відомо, виконком розірвав договори з перевізниками, які обслуговували ті маршрути на постійній основі, мотивуючи це тим, що підприємці не виконали нових умов конкурсного комітету. Зокрема, перевізників зобов’язували встановити на усі маршрутки GPS-навігатори. Також на їхніх маршрутах повинен був бути хоча б один низькополий автобус, або ж портативний пандус для пасажирів з особливими фізичними можливостями. З огляду на те, що перевізники не встановили на своїх автобусах навігатори та не зробили маршрутки доступними виконком прийняв рішення про розірвання договорів.

Цікаво, що до оголошення нового конкурсу на пасажирські перевезення, тимчасовим перевізником за цими маршрутами визначили комунальне підприємство «Луцьке підприємство електротранспорту», яке, не маючи змоги обслуговувати одночасно всі маршрути, орендує транспортні засоби в своїх конкурентів на ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus