USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцьк відзначає День Незалежності України. ФОТО

24 Серпня 2012 14:01
Святкування 21 річниці Незалежності України триває в Луцьку. Урочисті дійства відбуваються на Театральному майдані, головних площах мікрорайонів міста та у Центральному парку культури і відпочинку.

Розпочалося відзначення Дня Незалежності України в обласному центрі Волині зі святкових богослужінь у місцевих храмах.

Офіційна частина свята стартувала о 10 годині – на Театральному майдані зібралися представники обласної та міської влади, чиновники, працівники комунальних підприємств і закладів, й інші охочі долучитися до уроочистої академії лучани. Під час заходу привітали мешканців Луцька зі святом – міський голова Микола Романюк, голова обласної ради Володимир Войтович, перший заступник голови ОДА Олександр Башкаленко, а також Народний депутат України Ігор Палиця. Посадовці вручили відзнаки з нагоди Дня Незалежності України працівникам підприємств, установ та організацій міста, а також депутатам міськради та підприємцям.

Після завершення урочистої академії лучан, які прийшли на майдан у вишиванках, запросили долучитися до акції «Українська вишиванка». Започаткована у 2007 році, вона щоразу у День Незалежності України об’єднує мешканців міста, адже вони вишиковуються в такий спосіб, щоб утворити ту чи іншу фігуру чи слово.

Цього разу учасники акції утворили живий логотип Луцька - ключик, одним із елементів якого є стилізоване зображення В'їзної вежі Луцького замку.
































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Егор Виноградов Показати IP 24 Серпня 2012 15:00
Получив независимость как подарок, Украина рассчитывала «зажить паном и все придет даром», но лишь подтвердила другую народную мудрость: «Шаром да даром – уйдет паром!» Более того, она показала, как можно быстро и просто, без ведения активных боевых действий уничтожить почти 20% населения и половину промышленного потенциала, а также обеспечить 60-80%-ный износ инженерной инфраструктуры населенных пунктов. Это итоги той необъявленной войны, которую украинское государство вне зависимости от политического окраса ведет с украинским же народом.
Я до Егор Виноградов Показати IP 24 Серпня 2012 23:27
+100500
присутній Показати IP 24 Серпня 2012 16:34
А за що сіра і ніким не помітна куріпка Комлик, яка на національне свято навіть не одягнула вишиванку, а щось прозоро-темне, як в театр опери та балету, отримувала з рук влади нагороду? Така одіозна і мовчазна, як партизанка на сесіях, чим же вона "завинила" перед владою? Хоч би слово коли проронила, а то ніхто ніколи не чув, який в неї голос.
Всезнайко до присутній Показати IP 25 Серпня 2012 19:42
Або "Присутній" жінка та ревнує, що Комлик гарніша набагато, або мужик, який не розбирається в жіночій красі, або взагалі голубенький...
Гастарбайтер Показати IP 24 Серпня 2012 17:15
Таке враження. що Украiна то сiльська краiна, а Палиця - банкрот (трагiчний вигляд обличчя). Слава Украiнi!
Лучанин Показати IP 24 Серпня 2012 17:43
Тьолочки гарні танцювали.Це краса нашої країни!
Назар Показати IP 27 Серпня 2012 08:48
Але присутній душок СОВДЕПІЇ і штучності щасливого життя, суцільни базар по вулиці кічових сувенірів це вершина Незалежності. Таке щасливе життя було перед початком 2 світової війни.
Дед Показати IP 29 Вересня 2012 12:48
Я, гражданин Израиля, присутствовал на этом празднике в Луцке. Красиво, культурно, без пьяни и мордобоев,спасибо за праздник души.
Раиса Показати IP 28 Листопада 2012 11:49
великая сила интернет. рада была увидеть родную сторонку.Живу во Владивостоке.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus