USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

На роледромі у Луцьку влаштували турнір зі стрітхокею

16 Листопада 2015 18:45
ІІ відкритий обласний фестиваль зі стрітхокею «Адреналін Стріт» відбувся у Луцьку 14-15 листопада.

Про це повідомляють організатори – Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з керівництвом спортивно-оздоровчого комплексу «Адреналін Сіті».

На місцевому ролердромі зібралось 4 любительські команди, в складі яких виступили учасники від 16 років і старші. Участь у турнірі взяли

команди «Дніпро» із Дніпропетровська, «Тельбін райдерс» із Києва та дві команди із Луцька «Спартак Екстрим» і «Ракети».

Змагання зі стрітхокею відбувалися за коловою системою, тож кожна команда мала змогу випробувати свої сили з усіма суперниками. У результаті напружених матчів, місця у турнірній таблиці розподілились наступним чином – перше місце виборола команда «Тельбін райдерс», друге місце – у команди «Ракети», третє – ХК «Дніпро» й четверте – «Спартак Екстрим».

Переможців та призерів змагань нагородили медалями, грамотами, дипломами від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Кубком і призами від спортивно-розважального комплексу «Адреналін Сіті».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
гость Показати IP 19 Листопада 2015 22:02
уважаемые корреспонденты,согласовывайте текст статьи с организаторами,перед тем как публиковать.Кубок был куплен на средства игроков луцких команд.Турнир проходил при финансовой поддержке принимающей стороны,т.е РХК "Ракеты" !!!!!!!!!!!!
Організатор Показати IP 23 Листопада 2015 00:12
Організаром турніру були гравці РХК "РАКЕТИ" і декілька людей з "Спартак Екстріму" допомагали в організації. "Спорт для всіх" виділив лише грамоти та медалі, а "Адреналін сіті" надавав лише роллердром і то на умовах платної оренди. Більше спонсорів та організаторів ніяких не було!!! Краще вже нічого не писати, ніж писати всяку нісенітницю!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus