USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На що найбільше скаржаться лучани

12 Березня 2013 16:44
Роботою КП «Луцьктепло», перебоями постачання електроенергії, кількістю бродячих собак та міським транспортом найбільше незадоволені мешканці міста за останні два тижні.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Так, за словами директора департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариси Карп’як, із 26 лютого по 11 березня цього року до міської ради надійшло 678 телефонних звернень, 18 % яких стосувалися житлово-комунальної сфери міста.

Зокрема 78 звернень стосувались роботи ДКП «Луцьктепло». Лучани скаржились на відсутність опалення у квартирах на окремих стояках, на занижені параметри теплоносія, на проблеми з постачанням гарячої води, зупинок бойлерних тощо.

Понад 40 скарг надійшло щодо перебоїв електропостачання у житлових будинках та квартирах, зумовлених, як плановими відключеннями, так і аварійними, а також щодо зовнішнього освітлення вулиць та прибудинкових територій.

Лучани також нарікали на великий інтервал руху маршрутних автобусів, тролейбусів, відсутність рейсів, а також некоректну поведінку водіїв на зауваження.
Щодо вирішення проблем з безпритульними собаками надійшло 27 дзвінків.

Лучани зокрема скаржились на проблеми водопроводу та просили ліквідувати наслідки затоплення зовнішньої каналізації. А також - на зупинки ліфтів у житлових будинках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus