USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Проспект Волі у Луцьку розширять уже наступного року?

22 Жовтня 2012 14:02
Проектна документація щодо реконструкції проспекту Волі від вулиці Шопена до вулиці Вавілова ‒ на стадії завершення.
Про це у коментарі «ВН» розповів начальник управління архітектури та містобудування Луцької міськради Юрій Казмірук.
За словами головного архітектора міста, у Луцьку зростає насиченість транспортом. Мовляв, на 213 тисяч мешканців Луцька – 65 тисяч зареєстрованих автомобілів. «Навантаженість на вулиці, на дороги однозначно зросла. Відповідно і час диктує норми і підходи до облаштування об’єктами дорожньої інфраструктури», ‒ додав Казмірук.
Тож, він зазначив, що зараз виконавчий комітет Луцької міськради виступив з ініціативою і є замовником проекту щодо реконструкції проспекту Волі від вулиці Шопена до вулиці Вавілова. Мовляв, проектна документація уже на стадії завершення. А вже згодом почнуть робити і частину дороги від вулиці Вавілова до Київського майдану.
Головний архітектор міста пояснив це тим, що ширина проїжджої частини біля вулиці Шопена становить 15,5 метра, а біля Київського майдану – 10,5 метра. «Ця дорога нерівномірну має ширину по всій своїй протяжності. І, враховуючи зрослу пропускну спроможність автомобілів, виникла така потреба», ‒ додав він.
«Я думаю, що на наступний рік робота буде започаткована», ‒ резюмував Казмірук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гаєць Показати IP 23 Жовтня 2012 11:41
Широки дороги потребують регульованих переходів, не забувайте, проЄктанти шановні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus