USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Річка Жидувка благає про допомогу, - головний еколог Луцька. ФОТО

19 Квітня 2013 11:27
Лучани приєдналися до загальноміської толоки у рамках акції «За чисте довкілля».

У рамках Всеукраїнського Дня довкілля в районі ДПЗ лучани разом з депутатами Луцької міської ради долучилися до прибирання водоохоронної зони біля річки Жидувка у заказнику місцевого значення «Дубовий гай».




Так, під час заходу радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока закликав учасників акції до активності: «Сьогодні річка Жидувка стогне, плаче і благає про допомогу. Ми зобов’язані їй зарадити».




Варто зазначити, що депутати Луцької міської ради Микола Яручик та Євген Ткачук допомогли закупити рукавички та мішки для твердих побутових відходів.




Також до акції долучилися учні шкіл та студенти луцького вищого професійного училища №9, працівники дитячих садочків, Луцького міського центру зайнятості, КП «Луцькводоканал», ДКП «Луцьктепло» та рятувальники з управління МНС у Волинській області.






За словами організаторів, до акції долучилося понад 500 чоловік.



«Брати участь в такій соціальній ініціативі і корисно, і приємно. Звичайно, ще б хотілося поставити лавочки, чи якісь інші елементи для відпочинку. Але, на жаль, усе це робиться з часом, не одразу. Я хочу подякувати усім, хто нас підтримав. В першу чергу, ми цю корисну справу робимо самі для себе», - підсумував Микола Яручик.































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Віктор Показати IP 19 Квітня 2013 11:38
Добру справу зробили.. Але ненадовго хватить, бо "дубки" - місце зборів місцевої алкашні, яка, ясне діло, за собою ніколи не прибирає
віктору до Віктор Показати IP 19 Квітня 2013 13:52
100% згідний з вами. Пани журналісти зніміть місця показані на фотках після травневих свят і покажіть наслідки діяльності нашого "сознательного і патріотичного" населення
месний бухарь Показати IP 19 Квітня 2013 12:05
не треба нас хаяти ми за собой прибираемо .Зате що прибрали велике буль-буль,спасибі..
Захар Беркут Показати IP 19 Квітня 2013 12:38
О, Миколка Яручик - зять Волинських новин ))))))))
Нотаріус до Захар Беркут Показати IP 20 Квітня 2013 00:54
Зять-не зять... але маленькі наївні дівчатка з язиком який за зубами не дуже тримається - це не дуже класно) але може разок-другий і цікаво)))))))))
wert Показати IP 19 Квітня 2013 14:10
Чисто не там де прибирають а ткам де не смітять! Крім прибирання ВИХОВУВАТИ потрібно і КАРАТИ!
Петро Показати IP 19 Квітня 2013 14:34
Повірте, що сміття було стільки, що я іще не бачив. Так, як і не бачив Рижука Володимира Васильовича - директора ЖКП № 2, де і було власне прибирання. Я нарахував, що вивезли 9 машин. Почистили навіть русло.
Оля до Петро Показати IP 19 Квітня 2013 15:17
А це ж заповідник... "Дубовий гай"... Рижук що уже й заповідники обслуговує? Кучеряво придумано...
Сергій Показати IP 19 Квітня 2013 14:37
Після ретельного прибирання річка Жидувка має бути перейменована в річку Єврейку.
дпз Показати IP 19 Квітня 2013 16:01
хто б що не казав - а депутати у нас вперше такі нормальні . Хлопці-молодці! зорганізуйте ще пару смітників у дубках - і буде толк . Там же видно де їх треба ставити.
місцева Показати IP 19 Квітня 2013 18:33
На жаль, все повертається на круги своя. Десь годину тому поверталася через дубки, а там на зламку лавочки неадекватна компанія розсідає, уже й нагиджено...
Правда Показати IP 20 Квітня 2013 09:04
Нах...іра, дітей залучати збитрати скло на якому різні інфекції голки наркош і т д, пафос жешевий рейтинг, хай ці депутати наймуть бригаду робіників їм заплатить із своєї кишені а тоді звітують що прибрали. А якщо дитина вколеть голкою із гепатитом чи ще чимось що тоді ...,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus