USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку – фотографічна «сушка» з шахами. ФОТО

29 Вересня 2012 14:57
У Луцьку розпочалася мистецька акція «Дворик мого міста», яка відбувається у форматі «сушки». Фотомитці презентували свою творчість у незвичному форматі, а також можуть обміняти свої світлини на роботи інших учасників.

Дійство стартувало 28 вересня у сквері «Зоряний», що на вулиці Лесі Українки.

Участь в акції взяло кільканадцять митців, які принесли понад 60 фотографій. Щодо формату експонування світлин, то їх розвісили на мотузці, натягнутій між деревами, що розташовані в сквері.

Фотографії причеплені до мотузки прищепками. Саме тому формат акції називається «сушка».

Протягом дійства його учасники не лише презентують власні фотороботи, але й можуть обміняти їх на світлини інших учасників.

Також організатори заходу створили імпровізований дворик, у якому грають в настільні ігри, слухають музика та відпочивають від міської метушні.

Довідково:
Акція відбувається у рамках відзначення Міжнародного дня туризму у Луцьку. Організатори: Центр туристичної інформації та послуг, управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міської ради, СМГО «Молодіжна платформа», благодійний проект «Чутливі серця», фотошкола 7.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus