USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку боротимуться з графітчиками-хуліганами

16 Липня 2013 16:50
Фотографувати та розміщувати у ЗМІ знімки графітчиків-хуліганів запропонували у міській раді.

Так, спосіб захисту проспекту Волі від графітчіків-хуліганів запропонував перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук під час наради з питань здійснення благоустрою та квіткового оформлення проспекту Волі в рамках підготовки міста до Дня незалежності України та дня міста.

Учасники наради розповіли, що непарна сторона проспекту Волі розмальована графіті, які псують зовнішній вигляд закладів. Підприємці звернулися до Святослава Кравчука з проханням передбачити додаткові наряди міліції для того, щоб вистежити хуліганів.

Святослав Кравчук наказав представникам міліції затримувати графітчиків- хуліганів «на гарячому» та фотографувати.

«Знайдіть, сфотографуйте, спіймайте тих, хто малює ці графіті. Ми надрукуємо їхні портрети у газетах, покажемо по телебаченню та за допомогою інших засобів масової інформації. Нехай батьки подивляться, на що витрачає гроші їхня дитина», - звернувся він до присутніх.

Батьків хуліганів планують змушувати зафарбовувати роботу своїх дітей. Інакше вирішити це питання, на думку Святослава Кравчука, неможливо.

Щодо представників мистецтва графіті , Святослав Кравчук повідомив, що для цієї категорії людей планують відвести спеціальне місце, де вони зможуть проявити своє бачення та талант.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
анонімус Показати IP 16 Липня 2013 18:41
була ж нещодавно новина - в луцьк повернувся невідомо-який майстер графіті! ура ура, товариші!
Юлія Показати IP 17 Липня 2013 09:48
Вони в міській радіпро ті спеціально облаштовані місця і школи для графітчиків вже не перший рік говорять. а користі ніякої...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus