USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.70 9.85

У Луцьку не знайшли перевізників для 8 маршрутів

26 Грудня 2012 12:20
Тендерний комітет Луцької міської ради не зумів визначити підприємства, які перевозитимуть лучан та гостей міста на 8 маршрутах.

Про це 26 грудня під час засідання виконавчого комітету міськради розповів заступник міського голови Василь Байцим.

З його слів, тендерний комітет обрав підприємства, які опікуватимуться маршрутами № 9 та 32, а от для ще 8 маршрутів перевізників не знайшли.

Як стверджує Байцим, претенденти не могли забезпечити головних вимог тендерного комітету: автобус на маршруті має бути кожні 15 хвилин, один з транспортних засобів, який курсує маршрутом, повинен бути облаштований для людей з особливими потребами, обладнання всіх маршруток системами GPS-моніторингу, які вже «стоять» приблизно на 150 автобусах. «А десь 100 принципово не хочуть цього робити», - додав Байцим.

Також він нагадав, що процедуру визначення переможців намагалися зробити максимально відкритою. Зокрема, нещодавно члени тендерного комітету та деякі депутати міськради перевіряли готовність підприємств-перевізників до участі в конкурсі.

Тож, на 8 міських маршрутах оголосять новий конкурс, а поки їх обслуговуватимуть тимчасові перевізники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Чеширский Кот Показати IP 26 Грудня 2012 12:40
"обладнання всіх маршруток системами GPS-моніторингу" - браво, растем. Раньше употребляли термин "GPS навигация", не прошло и года, как разобрались, что с чем едят и что хотят. :))))))))
пасажир Показати IP 26 Грудня 2012 13:27
Сьогодні приблизно об 11.45 смердючі менти (троє молодих і животатих)Луцького райвідділу на повороті з львівського напрямку на цукровий завод (по-народному - "біля Солдата"), зупинили маршрутку №201 "Промінь - з/д вокзал", тупим поглядом, ніби на давно побілену стіну, дивились в предявлені водієм документи, а потім запросили його в свій автомобіль (не на виду ж 30 пенсіонерів-дачників брати гроші). Довго тримали, а коли випустили, то в водія був вигляд, ніби його тиждень вимочували в капустяному розсолі. Відвалив, очевидно, гривень 300-400. Ось з чого треба починати Романюку і Байциму разом з обласними генералами, яких міняють, як рукавички. А то ми, задерши штани і наздоганяючи Європу, впровадимо GPS-моніторинг, а по здирству і корупції ще 1000 років будемо на рівні Африки.
Я до пасажир Показати IP 27 Грудня 2012 12:07
Якось бачив як водій 201, вимочений в капустяному росолі, стару бабцю з маршрутки викидав на вул. Львівській, бо він її не повезе.
Пассажиру Показати IP 26 Грудня 2012 14:19
А чого зразу "сердючі менти"? а може в того водія документи справді не в порядку , а може там якісь грубі порушення, а може він після препою і дур в крові аж гасає? Чи для когось новина, що більшість маршруток - відра з гвинтами, які на ходу розвалюються, а водїї-неадекват - не таке вже й рідкісне явище? Може ті менти сьогодні своїм "профілактичним" заходом комусь життя врятували, а може навіть і тобі особисто?
Пасажиру 2 Показати IP 26 Грудня 2012 16:55
Згідний з тобою на 100 відсотків. Вони з маршрутів зїжджають як і коли їм заманеться з пасажирами в салоні, їздять і на підпитку і трамбують там де можна 40 чоловік всі 70. І ще хочу добавити, можливо навіть редакція якось вплине, поставити ці GPS навіть на 107 і 103 маршрути. Мало того, що перші і остані рейси вони взагалі не їдуть, той по дорозі є зупинки по 10-15 хвилин, хлібчика свіжого додому купити.
Луцький Показати IP 26 Грудня 2012 16:59
І ще існує велика проблема з курінням. Особливо хто їхав в маршруті 107 Луцьк-Острів. Там дід мало того, що здачу дає через раз, матюкається цілу дорогу, в маршрутці відсутні поручні(поламались ще в січні минулогороку), так він ще й курить постійно.
міс до Луцький Показати IP 26 Грудня 2012 23:03
маршрут №107 - не луцький...
Юлія Показати IP 26 Грудня 2012 17:06
Нікому не секрет, що наша доблесна служба ДАІ працює на дорогах не за для безпеки водіїв і пішоходів, не за для полегшення руху на дорогах України, а за для набивання карманів перш за все керівництва ну і своїх.
Водовоз Показати IP 26 Грудня 2012 20:25
Последняя строка статьи,все в ней сказано!Тымчасови перевизныки,вот и будет бардак,и банки с гайками нас возить будут!!!
ФАКТИ Показати IP 27 Грудня 2012 09:44
П'яний водій маршрутки, підвечір, після ремонту авто (там і напився) виїхав на маршрут - заробити захотів). Пасажири в салоні, їде. Напроти Фуршета на пішододному переході збиває жінку насмерть, незупиняється, починає втікати з містя ДТП. Зупинився коли зіткнувся з іншим авто. Жінка загинула ні місті події. Що тут скажеш?....... Випив - готуйся до смерті. Саме так вважає влада Китаю, плануючи ввести смертну кару за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Китайський водій, який в нетверезому стані збив насмерть двох людей і поранив ще дев'ятьох, засуджений до смертної кари на фоні жорсткої відповідальності за водіння в нетверезому вигляді в КНР.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus